פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3תינוק בן 5 חודשים שמתעורר כל שעה!
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן חמישה חודשים.
עד לפני כשבוע ישן לילה שלם בין 20-00 עד 06:30 עם ארוחה אחת בסביבות 04:00 לפנות בוקר.
בני אוכל כבר פרות וירקות גם יונק וגם אוכל תחליפי חלב.
במהלך היום, תינוק עירני, שמח, מקשקש- ישן 3 פעמיםבמהלך היום- בין 40 דקות לשעה ורבע בכל מחזור.
מלפני שבוע, הילד מתעורר כל שעה!!!! בבכי כמו של כאב, רק הרמה שלו על הידיים וטפיחות קלות על הגב מרגיעות אותו והוא חוזר לישון לעוד שעה. הוא לא מסתפק במוצץ או בנסיון הרגעה במיטה אלא רק על הידיים וההרגעות מגיעה תוך דקה. מה עושים???? אנחנו מותשים. מדובר על 10 פעמים בלילה.
שוב במהלך היום הכל תקין הוא חייכן ולא מתאונן כלל על כאב, אוכל יציאות כמו שצריך, שמח.
נא עזרתך
כשיש רגרסיה בעקבות גורמי תלות זה מתחיל בהדרגה כל כמה לילות מתווספת יקיצה. בהנחה שזה מה שהיה אז סביר להניח שלבנך יש איזשהו גורם תלות/עזרה שהוא זקוק לה כדי לחזור לישון (אולי מוצץ, אוכל, הירדמות על הידיים, מוזיקה וכו'..)
במידה וזה הפך בצורה פתאומית מלילה רצוף ללילה של המון יקיצות הייתי שוללת סיבה רפואית (שזה תמיד יכול לעזור ולהרגיע אותנו), הייתי בודקת גם קפיצת גדילה (אולי רעב יותר, גם במהלך היום).
ולבסוף וודאי שהוא הולך לישון בזמן ולא מגיע עייף מדי ללילה.
1. תינוק בן 5 חודשים שמתעורר כל שעה!
10/10/2012 21:11
שלום רב,בני בן חמישה חודשים.
עד לפני כשבוע ישן לילה שלם בין 20-00 עד 06:30 עם ארוחה אחת בסביבות 04:00 לפנות בוקר.
בני אוכל כבר פרות וירקות גם יונק וגם אוכל תחליפי חלב.
במהלך היום, תינוק עירני, שמח, מקשקש- ישן 3 פעמיםבמהלך היום- בין 40 דקות לשעה ורבע בכל מחזור.
מלפני שבוע, הילד מתעורר כל שעה!!!! בבכי כמו של כאב, רק הרמה שלו על הידיים וטפיחות קלות על הגב מרגיעות אותו והוא חוזר לישון לעוד שעה. הוא לא מסתפק במוצץ או בנסיון הרגעה במיטה אלא רק על הידיים וההרגעות מגיעה תוך דקה. מה עושים???? אנחנו מותשים. מדובר על 10 פעמים בלילה.
שוב במהלך היום הכל תקין הוא חייכן ולא מתאונן כלל על כאב, אוכל יציאות כמו שצריך, שמח.
נא עזרתך
מאת: אורח/ת
2. התעוררות כל שעה
11/10/2012 12:47
היי,כשיש רגרסיה בעקבות גורמי תלות זה מתחיל בהדרגה כל כמה לילות מתווספת יקיצה. בהנחה שזה מה שהיה אז סביר להניח שלבנך יש איזשהו גורם תלות/עזרה שהוא זקוק לה כדי לחזור לישון (אולי מוצץ, אוכל, הירדמות על הידיים, מוזיקה וכו'..)
במידה וזה הפך בצורה פתאומית מלילה רצוף ללילה של המון יקיצות הייתי שוללת סיבה רפואית (שזה תמיד יכול לעזור ולהרגיע אותנו), הייתי בודקת גם קפיצת גדילה (אולי רעב יותר, גם במהלך היום).
ולבסוף וודאי שהוא הולך לישון בזמן ולא מגיע עייף מדי ללילה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום