בת 4.5 חודשים..

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת 4.5 חודשים..
14/10/2012 9:30
שלום!
בתי בת 4.5 חודשים התחילה (סוף סוף) לישון מ-7 בבערב לפעמים 7.5 משהו כמו 9-10 שעות ברציפות..ואז היא מתעוררת
בדרך כלל זה בסביבות 4-5 בבוקר
ניסינו לתת לה מוצץ היא נורא צרחה ואז בהתעקשות היא נרדמה ל-10 דקות התעוררה שוב וכו וכו..
בסוף אני נותנת לה לאכול אחרי שאני רואה שהיא פשוט לא מצליחה להרדם..והיא אוכלת ממש..לא מנשנשת..וגם נשארת עם העיניים פתוחות...
לאורך היום היא לא נרדמת עם ציצי, רק במיטה שלה עם מוצץ..לוקח לה זמן להרדם..היא יכולה גם להסתובב במיטה 20 דקות לדבר, לפעמים לבכות כי נפל המוצץ (אני בנתיים מסתובבת בבית) ובסוף היא נרדמת..
אז חשבתי שאולי בלילה היא גם ככה...לא מצליחה להרדם, מסתובבת ובוכה מידי פעם..אבל לא הצלחנו להרגיע אותה..גם ששש, גם ליטופים..בפעם האחרונה ניסיתי להרגיע אותה על הידים..היא ישר חיפשה ציצי..
זה הגיוני שהיא תהיה רעבה אחרי 9-10 שעות ברציפות לא? זה בסדר שאני עוד מאכילה אותה לפנות בוקר?
אשמח לעצה
תודה ויום טוב
מאת: אורח/ת
2. אוכל לבת 4.5 חודשים
14/10/2012 18:21
זה ממש בסדר שאת מאכילה אותה לפנות בוקר. כל עוד היא אינה נרדמת בזמן האוכל (ותמשיכי להקפיד על זה) סימן שאינה זקוקה לאוכל כדי לחזור לישון ולרוב זה מראה שהיא אכן רעבה. אני לא ממליצה לנסות דברים אחרים ורק אחרי בכי ממושך לתת אוכל כדי שלא תלמד שהיא צריכה לבכות כדי לקבל אוכל.
סביבות גיל 5-6 חודשים כבר אפשר לצפות ממנה להוריד את הארוחה הזו.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד