תינוק בן 7 שבועות

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוק בן 7 שבועות
14/10/2012 20:45
שלום, יש לי תינוק בן 7 שבועות. (נולד בשבוע 41+3, משקל 3780)
אני מניקה באופן מלא.
במהלך היום הוא לא ישן הרבה, אבל בימים האחרונים הוא נרדם אחרי ההאכלה של השעה 17:00 ונראה שישמח להמשיך לישון לתוך הלילה....

האם אפשר להעיר אותו בשלב כל שהוא? הייתי שמחה אם הייתי יכולה לקלח אותו בסביבות 19:30.
עקרונית הוא קם לאכול בלילה כ 3 פעמים ( סביבות 1, 4, 6). ובדרך כלל אנחנו יוצאים מהמיטה בסביבות 7:00.

אשמח לעצה איך אפשר למסד שיגרת שינה אחרת...

תודה,
רונה
מאת: אורח/ת
2. תינוק בן 7 שבועות
16/10/2012 12:48
היי רונה,

באופן עקרוני לא צריכים להעיר אותו ותינוק בגיל הזה יכול להתחיל את הלילה בשעות כאלה ועם הגיל לדחות את השינה.
יחד עם זאת, אם את רוצה להעיר אותו את יכולה לעשות את זה מינימום לאחר שעה של שינה, ועל מנת שזה לא יפריע ללילה אז לא אחרי 3 שעות שינה.
לגבי השגרה, התחילי ליצור סדר יום ועם הזמן לעבות אותו. שימי לב לסמני העייפות שלו ולפיהם תוכלי לנתב את השעות בהם הוא צריך ללכת לישון. המשיכי להקפיד על טקס שינה ובבוקר לצאת אתו לטיול באור היום.
בממוצע בגיל הזה הוא זקוק לכ- 16 שעות שינה במהלך היממה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד