שינה במהלך היום

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינה במהלך היום
30/12/2009 9:37
גנית שלום, קודם כל תודה רבה על הפורום ועל התגובות הענייניות והמפורטות שעוזרות לי, ואני בטוחה כי גם לרבים אחרים, להבין יותר טוב את הקטנטנים ולעזור להם.

ביתי בת ארבעה חודשים, במהלך היום (משבע בבוקר עד שש בערב) ערה למשך שעה וחצי - שעתיים וישנה למשך שעה בריטואל חוזר. בערב קשה לה יותר להרדם ולעיתים ערה גם שלוש ואף ארבע שעות לפני שנרדמת לשנת הלילה. בלילה ישנה טוב ומתעוררת ל"הנקת חלום" אחת לשלוש שעות.
שתי שאלות - האחת - האם כדאי "למשוך" אותה במשך היום כך ששעות הערות שלה ואולי גם השינה שלה יהיו ארוכות יותר? השניה - האם זמן בו היא יונקת ולכאורה ישנה תוך כדי, נחשב לזמן שינה. (לפעמים במהלך היום "ישנה" על הציצי גם חצי שעה - 45 דקות). תודה
מאת: אורח/ת
2. שינה במהלך היום
30/12/2009 12:32
הי ותודה :-)
לשאלותייך:
1. את יכולה לנסות למשוך מעט, כל פעם ברגע שעה ולא יותר כי חשוב שהיא לא תלך לישון בעייפות יתר.
2. זה אכן אומר שהיא ישנה ברצף, הבעיה היא לא זה, הבעיה היא שכרגע היא ישנה אבל אם תתרגל להירדם על הציצי (ועל אחת כמה וכמה אם זה קורה בכל התנומות או ברובן), עם הזמן זה כבר לא ישפיע עליה והיא עשויה להתעורר גם פעמים תכופות יותר וגם לפתוח חלונות ערות בלילה, כלומר התעוררויות ארוכות וקושי לחזור לישון, לכן חשוב שלא תאפשרי לה הירדמויות על הציצי,
אני ממליצה לך להפסיק לגמרי את ההירדמות על הציצי ובטח את השינה עליו כי זה עשוי ליצור בעיות שינה קשות בהמשך,
גנית
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...