פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה במהלך היום
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת ארבעה חודשים, במהלך היום (משבע בבוקר עד שש בערב) ערה למשך שעה וחצי - שעתיים וישנה למשך שעה בריטואל חוזר. בערב קשה לה יותר להרדם ולעיתים ערה גם שלוש ואף ארבע שעות לפני שנרדמת לשנת הלילה. בלילה ישנה טוב ומתעוררת ל"הנקת חלום" אחת לשלוש שעות.
שתי שאלות - האחת - האם כדאי "למשוך" אותה במשך היום כך ששעות הערות שלה ואולי גם השינה שלה יהיו ארוכות יותר? השניה - האם זמן בו היא יונקת ולכאורה ישנה תוך כדי, נחשב לזמן שינה. (לפעמים במהלך היום "ישנה" על הציצי גם חצי שעה - 45 דקות). תודה
לשאלותייך:
1. את יכולה לנסות למשוך מעט, כל פעם ברגע שעה ולא יותר כי חשוב שהיא לא תלך לישון בעייפות יתר.
2. זה אכן אומר שהיא ישנה ברצף, הבעיה היא לא זה, הבעיה היא שכרגע היא ישנה אבל אם תתרגל להירדם על הציצי (ועל אחת כמה וכמה אם זה קורה בכל התנומות או ברובן), עם הזמן זה כבר לא ישפיע עליה והיא עשויה להתעורר גם פעמים תכופות יותר וגם לפתוח חלונות ערות בלילה, כלומר התעוררויות ארוכות וקושי לחזור לישון, לכן חשוב שלא תאפשרי לה הירדמויות על הציצי,
אני ממליצה לך להפסיק לגמרי את ההירדמות על הציצי ובטח את השינה עליו כי זה עשוי ליצור בעיות שינה קשות בהמשך,
גנית
1. שינה במהלך היום
30/12/2009 9:37
גנית שלום, קודם כל תודה רבה על הפורום ועל התגובות הענייניות והמפורטות שעוזרות לי, ואני בטוחה כי גם לרבים אחרים, להבין יותר טוב את הקטנטנים ולעזור להם.ביתי בת ארבעה חודשים, במהלך היום (משבע בבוקר עד שש בערב) ערה למשך שעה וחצי - שעתיים וישנה למשך שעה בריטואל חוזר. בערב קשה לה יותר להרדם ולעיתים ערה גם שלוש ואף ארבע שעות לפני שנרדמת לשנת הלילה. בלילה ישנה טוב ומתעוררת ל"הנקת חלום" אחת לשלוש שעות.
שתי שאלות - האחת - האם כדאי "למשוך" אותה במשך היום כך ששעות הערות שלה ואולי גם השינה שלה יהיו ארוכות יותר? השניה - האם זמן בו היא יונקת ולכאורה ישנה תוך כדי, נחשב לזמן שינה. (לפעמים במהלך היום "ישנה" על הציצי גם חצי שעה - 45 דקות). תודה
מאת: אורח/ת
2. שינה במהלך היום
30/12/2009 12:32
הי ותודה :-)לשאלותייך:
1. את יכולה לנסות למשוך מעט, כל פעם ברגע שעה ולא יותר כי חשוב שהיא לא תלך לישון בעייפות יתר.
2. זה אכן אומר שהיא ישנה ברצף, הבעיה היא לא זה, הבעיה היא שכרגע היא ישנה אבל אם תתרגל להירדם על הציצי (ועל אחת כמה וכמה אם זה קורה בכל התנומות או ברובן), עם הזמן זה כבר לא ישפיע עליה והיא עשויה להתעורר גם פעמים תכופות יותר וגם לפתוח חלונות ערות בלילה, כלומר התעוררויות ארוכות וקושי לחזור לישון, לכן חשוב שלא תאפשרי לה הירדמויות על הציצי,
אני ממליצה לך להפסיק לגמרי את ההירדמות על הציצי ובטח את השינה עליו כי זה עשוי ליצור בעיות שינה קשות בהמשך,
גנית
מאת: גנית פרג
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום