פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שנת לילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

לרוב כשתינוקות צעירים לא מתעוררים לאוכל יש הנחייה להעיר אותם כדי לוודא שהם עולים במשקל.
בעיקרון אם הוא עולה יפה במשקל ומשלים את האוכל במהלך היום אפשר לתת לו לישון. יחד עם זאת, אני מציעה לך להתייעץ על כך עם רופא ילדים או תזונאית לוודא שהוא אוכל מספיק. במידה ואין הנחייה רפואית שאומרת להמשיך ולהעיר את התינוק אז לא צריך לעשות את זה.
לגבי השינה, זה מצוין שהוא ישן טוב גם ביום וגם בלילה. הוא זקוק בממוצע ל-15 שעות שינה ביממה כאשר רובן בלילה. אם הוא ישן מעבר לכך ואת חוששת שזה יותר מדי, גם כאן אני ממליצה להתייעץ עם רופא ילדים.
1. שנת לילה
22/10/2012 11:55
בני בן שלושה חודשים וחצי ובלילות האחרונים הוא ישן בערך שמונה שעות רצוף ללא אוכל, כאשר מהארוחה האחרונה עוברות עשר שעות בערך אפילו אם הארוחה קטנה מהרגיל. כשעוברות 8-10 שעות מהארוחה האחרונה אני מעירה אותו והוא לא בוכה מכאן אני מסיקה שאולי הוא לא רעב, למרות שהוא אוכל יפה מאוד את הבקבוק בלילה. אציין כי מהלידה הוא ישן בלילות והתבקשתי להעיר אותו כל 4-5 שעות. לאחר תקופה מסויימת לא הערתי אותו והוא היה קם לבד כל חמש שעות בערך. כמו כן הוא ישן טוב במהלך היום, ז"א שנת הלילה הארוכה לא גורעת משנת היום ולהפך. האם זה תקין? האם עלי להעיר אותו לאכול אחרי מספר מסויים של שעות? הוא עולה יפה במשקל ובדרך כלל משלים במהלך הבוקר את כמות האוכל שנגרעה ממנו בלילה. בכללי, הוא לא תינוק שאוכל הרבה... הוא יותר עייף מרעב כמו אמא שלו (: מאת: אורח/ת
2. אוכל ושינה
22/10/2012 13:07
היי,לרוב כשתינוקות צעירים לא מתעוררים לאוכל יש הנחייה להעיר אותם כדי לוודא שהם עולים במשקל.
בעיקרון אם הוא עולה יפה במשקל ומשלים את האוכל במהלך היום אפשר לתת לו לישון. יחד עם זאת, אני מציעה לך להתייעץ על כך עם רופא ילדים או תזונאית לוודא שהוא אוכל מספיק. במידה ואין הנחייה רפואית שאומרת להמשיך ולהעיר את התינוק אז לא צריך לעשות את זה.
לגבי השינה, זה מצוין שהוא ישן טוב גם ביום וגם בלילה. הוא זקוק בממוצע ל-15 שעות שינה ביממה כאשר רובן בלילה. אם הוא ישן מעבר לכך ואת חוששת שזה יותר מדי, גם כאן אני ממליצה להתייעץ עם רופא ילדים.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום