פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הרגלי שינה תאומים בני חודשיים וחצי
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

שני ילדי בני חודשיים וחצי אוכלים כיום 4 ארוחות (תח"ל וחלב אם שאוב) כל 4 שעות כאשר ארוחת הערב היא סביב 7 בערב ואז הם נכנסים לשעת לילה טובה. עד לפני שבוע הייתי מאכילה אותם (ארוחה חמישית ביום) שוב לקראת השעה 3 בלילה ולפעמים גם מעירה אחד מהם. לכן, החלטתי לנסות ולגמול אותם מאכילה בלילה ורק לתת להם מוצץ כשהם מתעוררים. זה מצליח אבל מסביבות השעה 4:00 (ולפעמים אפילו מוקדם יותר בלילה) הם לא ישנים באופן שקט ואני צריכה לעזור להם להירדם שוב עם מוצץ עד שלקראת השעה 6:00 הם כבר ערים ורעבים.
האם זה מוקדם מידי מבחינת גיל לנסות לגמול אותם מארוחה זו בלילה?
מבחינת השינה זה בסדר אם הם יקומו פעם אחת בלילה בגיל הזה לאכול אבל לא הייתי מעירה אותם אם הם לא מתעוררים.
יש תינוקות שלא זקוקים לזה ויכולים לישון לילה שלם גם בגיל חודשיים ויש כאלה שלא, גם הייתי עושה הפרדה בין שניהם ייתכן ואחד מהם מסוגל למשוך לילה שלם ולא להתעורר והשני לא.
עד כמה שאני יודעת זה מעט מוקדם לגמילה אם זה לא מגיע מהם, אבל כאמור, אני ממליצה לך בכל זאת לשאול מישהו שמתמחה בתזונה.
1. הרגלי שינה תאומים בני חודשיים וחצי
07/11/2012 17:24
שלום רב,שני ילדי בני חודשיים וחצי אוכלים כיום 4 ארוחות (תח"ל וחלב אם שאוב) כל 4 שעות כאשר ארוחת הערב היא סביב 7 בערב ואז הם נכנסים לשעת לילה טובה. עד לפני שבוע הייתי מאכילה אותם (ארוחה חמישית ביום) שוב לקראת השעה 3 בלילה ולפעמים גם מעירה אחד מהם. לכן, החלטתי לנסות ולגמול אותם מאכילה בלילה ורק לתת להם מוצץ כשהם מתעוררים. זה מצליח אבל מסביבות השעה 4:00 (ולפעמים אפילו מוקדם יותר בלילה) הם לא ישנים באופן שקט ואני צריכה לעזור להם להירדם שוב עם מוצץ עד שלקראת השעה 6:00 הם כבר ערים ורעבים.
האם זה מוקדם מידי מבחינת גיל לנסות לגמול אותם מארוחה זו בלילה?
מאת: אורח/ת
2. אוכל בלילה בגיל חודשיים.
08/11/2012 14:51
אני ממליצה לך לשאול תזונאית או בפורום שמתמצא בתזונת תינוקות.מבחינת השינה זה בסדר אם הם יקומו פעם אחת בלילה בגיל הזה לאכול אבל לא הייתי מעירה אותם אם הם לא מתעוררים.
יש תינוקות שלא זקוקים לזה ויכולים לישון לילה שלם גם בגיל חודשיים ויש כאלה שלא, גם הייתי עושה הפרדה בין שניהם ייתכן ואחד מהם מסוגל למשוך לילה שלם ולא להתעורר והשני לא.
עד כמה שאני יודעת זה מעט מוקדם לגמילה אם זה לא מגיע מהם, אבל כאמור, אני ממליצה לך בכל זאת לשאול מישהו שמתמחה בתזונה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום