פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0כמה לאפשר לו לקום לשירותים?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ילד בן 2 וחצי שנרדם במיטתו ועובר אלינו באמצ הלילה. בזמן האחרון כשנכנס למיטה אומר שיש לו קקי ומבקש לשירותים. פעם, פעמיים , שלישית....וכמובן שום דבר לא יוצא. מגיע לבכי. ברור לנו שזוהי מניפולציה ולכן אנו אומרים לו שינסה ואם לא מצליח לו לא נורא הוא ינסה מחר. הפלא ופלא- לא עוזר! ניסינו לומר לו שהוא יכול לומר קשה לי וצריך חיבוק במקום להשתמש בתירוץ של קקי- גם לא עוזר.
מה עושים??????????
תודה
נעמה
אני חושבת שהשאלה היא יותר עמוקה, האם הוא יודע להירדם עצמאית ולפני העניין עם השירותים הוא תמיד היה נרדם עצמאית וישן לילות רצופים? האם הייתם משכיבים אותו ער במיטה ויוצאים והוא היה נרדם לבדו?
אם התשובה היא כן אז זה ענין שקשור במשהו אחר ולא בשינה, צריך לבדוק מה מטריד אותו ואולי אפילו לאפשר לו להיות בשירותים בלי להיות לידו ולומר לו שיודיע לכם כשמסיים ואז קומו והחזירו למיטה וחוזר חלילה, כלומר לא יהיה לו שום רווח מזה.
אם התשובה היא לא והיו לו קשיים לפני כן בשינה והוא לא ידע להירדם עצמאית כפי שתיארתי אז הבעיה היא עמוקה יתר, יש צורך ללמדו בהדרגה הירדמות עצמאית וליצור עבורו הקשר חיובי עם שינה,
גנית
1. כמה לאפשר לו לקום לשירותים?
06/01/2010 22:26
שלום גנית,ילד בן 2 וחצי שנרדם במיטתו ועובר אלינו באמצ הלילה. בזמן האחרון כשנכנס למיטה אומר שיש לו קקי ומבקש לשירותים. פעם, פעמיים , שלישית....וכמובן שום דבר לא יוצא. מגיע לבכי. ברור לנו שזוהי מניפולציה ולכן אנו אומרים לו שינסה ואם לא מצליח לו לא נורא הוא ינסה מחר. הפלא ופלא- לא עוזר! ניסינו לומר לו שהוא יכול לומר קשה לי וצריך חיבוק במקום להשתמש בתירוץ של קקי- גם לא עוזר.
מה עושים??????????
תודה
נעמה
מאת: אורח/ת
2. כמה לאפשר לו לקום
07/01/2010 14:47
הי נעמה,אני חושבת שהשאלה היא יותר עמוקה, האם הוא יודע להירדם עצמאית ולפני העניין עם השירותים הוא תמיד היה נרדם עצמאית וישן לילות רצופים? האם הייתם משכיבים אותו ער במיטה ויוצאים והוא היה נרדם לבדו?
אם התשובה היא כן אז זה ענין שקשור במשהו אחר ולא בשינה, צריך לבדוק מה מטריד אותו ואולי אפילו לאפשר לו להיות בשירותים בלי להיות לידו ולומר לו שיודיע לכם כשמסיים ואז קומו והחזירו למיטה וחוזר חלילה, כלומר לא יהיה לו שום רווח מזה.
אם התשובה היא לא והיו לו קשיים לפני כן בשינה והוא לא ידע להירדם עצמאית כפי שתיארתי אז הבעיה היא עמוקה יתר, יש צורך ללמדו בהדרגה הירדמות עצמאית וליצור עבורו הקשר חיובי עם שינה,
גנית
מאת: גנית פרג
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום