פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת שנה וחודש לא ישנה לילה שלם עדיין
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הייתי עושה את זה קצת יותר בהדרגה ובלילות הראשונים לשבת אתה בחדר עד שהיא נרדמת ואפילו לתת לה מגע עד הירדמות. אבל להקפיד שהיא תישן במיטה שלה לאורך כל הלילה ולא תעבור אליך. גם בנושא ההנקה- להתחיל לתת לה הנקה כל 3 שעות ולא פחות מכך ולהקפיד שלא תרדם בזמן ההנקה ולאחר מכן כל כמה לילות להתחיל לדחות את הארוחה בשעה. בגיל הזה כבר לא צריכות להיות ארוחות במהלך הלילה.
אני יודעת שזה מאוד מעייף והלילות הראשונים הם קשים אבל לטווח הרחוק עדיף להשקיע כמה לילות ולהתחיל להקנות לה הרגלי שינה מאשר להמשיך ולשבש את ההרגלים וזה עוד יכול להיות קשה יותר.
1. בת שנה וחודש לא ישנה לילה שלם עדיין
24/11/2012 11:53
עדן בת השנה וקצת עד לפני שבוע נכנסה למסגרת של משפחתון יונקת וקטנה במשקל...נאלצת להתרגל לחוקי המשפחתון בתקווה שתיגמל מהנקה עד לא מזמן גם עברה לחדר משלה היתה מתעוררת לפחות 3 פעמים בלילה לינוק ולפעמים גם קשה להחזירה לישון מאז המעבר לחדר שלה זה החמיר מתעוררת כמעט כל שעה וחצי ולקראת חצי הלילה עוברת לשכב לידי ויונקת משום העייפות שכבר מביסה אותי....מה אני יכולה לשנות עוד כדי לעזור לה לילה שלם מאת: אורח/ת
2. שינויים בהדרגה
25/11/2012 13:27
כל כניסה למשפחתון חדש מלווה בהסתגלות כלשהי וכמעט תמיד זה משפיע על הלילות. במקביל להסתגלות למשפחתון ולגמילה מהנקה היא מסתגלת גם לשינה ללא נוכחות שלכם בלילה.הייתי עושה את זה קצת יותר בהדרגה ובלילות הראשונים לשבת אתה בחדר עד שהיא נרדמת ואפילו לתת לה מגע עד הירדמות. אבל להקפיד שהיא תישן במיטה שלה לאורך כל הלילה ולא תעבור אליך. גם בנושא ההנקה- להתחיל לתת לה הנקה כל 3 שעות ולא פחות מכך ולהקפיד שלא תרדם בזמן ההנקה ולאחר מכן כל כמה לילות להתחיל לדחות את הארוחה בשעה. בגיל הזה כבר לא צריכות להיות ארוחות במהלך הלילה.
אני יודעת שזה מאוד מעייף והלילות הראשונים הם קשים אבל לטווח הרחוק עדיף להשקיע כמה לילות ולהתחיל להקנות לה הרגלי שינה מאשר להמשיך ולשבש את ההרגלים וזה עוד יכול להיות קשה יותר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום