בת 11 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת 11 חודשים
25/11/2012 8:06
שלום,בשעה טובה נטע בת אחת עשרה חודשים נפרדה מבקבוקי הלילה שלה אחרי גמילה כואבת קצת אחרי מספר לילות רצופים וחסרי בקבוק נטע חלתה בפה והטלפיים ומיד אחר כך במחלת נשימה קלה לשמחתי כל אלה מאחורנו אבל הלילות חזרו להיות סיוט העניין לא אחיד כלל יש לילות שלמים אך בשבוע האחרון כל לילה כמעט מתחילה בטקס שינה (ארוחת ערב מקלחת בקבוק הרדמות במיטה עם מוצץ בד"כ צריך להכנס ולהרגיע כפעמיים) אחרי זמן כלשהו היא בוכה מתיישבת ומתחילה לצרוח לפעמים נרגעת ונרדמת אחרי שמשכיבה אותה ולעיתים צורחת(כרגע סיימנו סשן של שעתיים וחצי) בלילה נראה שהיא פשוט אינה מצליחה להרדם פעמים רבות היא נרגעת ואחרי מספר דקות מתחילה שוב התעוררות. מתעוררת בד"כ סופית בסביבות שש וחצי שינה ראשונה של כשעה בסביבות תשע שינה שניה בסביבות 12.30-13.00 כשעה וחצי ההולכת לישון בסביבות שבע ורבע. מה אתן מציעות לעשות??? אני עיפה!! וכן מאוד מצאו חן בעיני הלילות המלאים קיבלתי ילדה עירנית ורגועה בבוקר:) משקלה כתשע ק"ג אוכלת ארוחת ערב מלאה ובקבוק פצפון (בד"כ 60-90סס) אין לה חפץ מעבר אשמח לעצות תודה רבה
מאת: אורח/ת
2. רגרסיה
25/11/2012 13:44
כל הכבוד על ההישגים שהצלחת להשיג זה מאוד לא פשוט.
לצערי, קשה לי לענות על השאלה הזו כיון שזה יכול להיות קשור לכ"כ הרבה דברים שאין לי דרך באופן הזה לדעת ספציפית לעניינך מהי הסיבה.
באופן כללי אני יכולה לומר לך שאו שמדובר בגורם תלות שעדיין היה קיים קודם למחלות או שנוצר בזמן המחלות.
אין יקיצה ללא סיבה וכל עוד יש יקיצות סימן שיש לבתך צפייה כלשהי לעזרה או בלבול במשהו. לעתים מאוד קשה למצוא את זה מבלי עזרה מקצועית אבל תנסי לשים לב לכל דבר שאת עושה במהלך היקיצה וכל דבר שאת חושבת שהיא מסוגלת לעשות בעצמה אפשרי לה. המטרה שלך בכניסה לחדר היא רק להרגיע את הבכי ולא לעזור לה להירדם.
בנוסף, מאוד יכול להיות ש6 שעות קשה לה לסחוב ערה. היא מתעוררת משנת הצהריים יחסית מוקדם, ואם את לא מצליחה להוביל אותה להתעורר בסביבות 14 ואפילו 15 אז צריך לחשוב על הקדמת שנת הלילה שלה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד