שינה במהלך היום תינוק בן 7 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינה במהלך היום תינוק בן 7 חודשים
25/11/2012 11:47
שלום לכן.
הייתי רוצה לדעת בבקשה מתי תינוק בגיל שבעה חודשים צריך לישון במהלך היום ולכמה זמן כל שינה כזו.
יתכן ששנת הבוקר הראשונה אינה נחוצה יותר בגיל זה?

תודה רבה!
מיכל.
מאת: אורח/ת
2. שנות יום בגיל 7 חודשים
25/11/2012 13:47
בגיל 7 חודשים אמורות להיות כ 2-3 תנומות במהלך היום. בוקר, צהריים ולפעמים גם אחה"צ. בסביבות כשעה בבוקר ובצהריים אף יותר.
שנת הבוקר נחוצה בגיל הזה והיא יורדת בסביבות גיל שנה +
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. תודה רבה על תשובתך, ושאלה נוספת בבקשה
25/11/2012 15:18
אם אני מבינה נכון, תיתכן האפשרות שנותרה רק שנת בוקר אחת, סביב 11:00?
בעבר, כשהיה צעיר יותר, ישן גם בשעות הבוקר המוקדמות יותר (סביב השעה 9:00).
וכרגע היא נראת לי כמיותרת.. הגיוני?

שוב, תודה.
מיכל.
מאת: אורח/ת
4. .
25/11/2012 19:23
אני דווקא כתבתי שאמורות להיות 2 תנומות לא אחת. אחת בבוקר ואחת בצהריים. בדר"כ בגיל הזה לתינוק קשה להיות ער יותר משעתיים.
אבל כדי לדעת האם הוא צריך את זה תראי לפי סמני עייפות שהוא מראה לך ואם הוא לא ישן בשנת הבוקר אז איך הוא מסתדר עם השינה הבאה ועם הלילה (עייפות משפיעה על זה שההרדמות יותר קשות ויש יותר יקיצות בלילה, לכן, אם הוא לא יישן בבוקר ועדין יהיו הרדמות טובות ולילות טובים אז ייתכן והוא לא זקוק לשינה הזו).
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד