שנת צהריים- בת 5.5 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שנת צהריים- בת 5.5 חודשים
25/11/2012 16:23
שלום,
יש לי תינוקת בת 5.5 חודשים.
בשעות הערב היא נרדמת במיטתה כמעט תמיד בלי בעיה, לאחר טקס שינה של אמבטיה, ארוחה, הרמה לגרעפס.
הבעיה היא שבשעות היום היא נרדמת רק על הידיים וברגע שאני משכיבה אותה במיטה/ בלול היא מתעוררת וצורחת ברמות שאני חייבת להרים אותה. אני מזהה שהיא עייפה ורוצה שהיא תישן טוב, אבל היא ממש לא מוכנה לישון במיטה. אני מוצאת את עצמי מחזיקה אותה לפעמים שעתיים - לאורך כל שנת הצהריים. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לה לישון במיטה גם ביום? תודה רבה!!
מאת: אורח/ת
2. הרדמה במיטה
25/11/2012 19:27
היי,
בדר"כ שנות היום קשות יותר בגלל שהורמון השינה מצא בכמויות קטנות מאוד בגוף. כשאת מזהה שהיא עייפה היכנסי לחדר (עדיף חשוך) עשי לה טקס שינה קצר (ושונה ממה שיש בערב) וכשאת רואה שהיא רגועה הניחי במיטה. בשלב הראשון תני לה מגע עד שהיא נרדמת אם היא בוכה הרגיעי על הידיים והחזירי למיטה. גם עם בימים הראשונים זה ייקח הרבה זמן בהדרגה משך ההרדמה תרד וגם הבכי ייפסק.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד