פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בן 10 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן 10 חודשים. מעולם לא ישן יותר משעתיים רצוף. לאחרונה המצב רק הולך ומתדרדר, כלומר כמעט ולא ישן בכלל בלילות!!!
הוא עדיין יונק. נמצא במעון. שם גם לא ישן יותר מידי. שעה בבוקר ושעה אחה"צ (זה המקסימום).
הולך לישון בסביבות 19:30, ואז כל חצי שעה קם בצרחות. החל משעה 23:00 מסרב לישון ורק צורח צורח וצורח. אם אני לא מניקה אותו בכל השכמה שלו כזו, אז הוא ממשיך לצרוח, גם עד 6:00 בבוקר. הזוי!!! גם אם אני מניקה אז המקסימום שהוא ישן זה חצי שעה במקרה הטוב.
ביקרנו אצל הרופא - אמר שלא רואה כלום.
היינו אצל יועצת שינה. הטיפול לא עזר. (אמרה לנו לגשת כל 2 דקות אליו, ולצאת מהחדר).
אני מתחננת לעזרה כלשהי, עצה טובה, טיפול טוב..משהו.
אנחנו קורסים!!
תודה.
חבל לי שהייעוץ שינה לא עזר לכם אבל אני בכל זאת ממליצה לנסות יועצת שינה כיון שיש כאן הרבה עניינים- גם עייפות יתר, גם תלות בהנקה, וככל הנראה ישנם עוד גורמי תלות.
אני מאמינה בתהליך שהוא ניגוד מוחלט למה שעשיתם- תהליך שנותן מענה תמידי ומיידי לבכי שלו ועוזר לו להירגע ולחוות חוויה חיובית עם כל הנושא של השינה ושל התיידדות במיטה. בנוסף, היום הוא לא יודע להירדם לבד וגם אם נשאיר אותו במיטה הוא יבכה כי הוא לא ממש יודע מה הוא צריך לעשות ואיך הוא אמור להירדם.
התהליך הוא לימוד, מטרתכם היא ללמד אותו משהו אחר.
אני ממש ממליצה לך לפנות אלינו טלפונית ולשמוע על תהליך שינה של 'לילה טוב'.
אני יכולה לומר לך איך להתחיל לבד אבל זה לא יפתור את כל הלילה- תחילה שבו לידו ותנו לו מגע רצוף עד הירדמות. גם אם הוא רגוע המשיכו בזה. אם הוא בוכה הרימו על הידיים וכשהוא רגוע הורידו והמשיכו במגע.
נסו לבדוק מתי הוא עייף ולפי זה להשכיב אותו לישון (ייתכן ו 19:30 זה מאוחר לו מדי).
צרו טקס שינה מרגיע ונעים וקבוע בכל יום כדי שיכין אותו לשינה ויעזור לו להיות נינוח לפניה.
וצרי עמנו קשר..
בהצלחה.
1. בן 10 חודשים
26/11/2012 9:25
שלום רב, בני בן 10 חודשים. מעולם לא ישן יותר משעתיים רצוף. לאחרונה המצב רק הולך ומתדרדר, כלומר כמעט ולא ישן בכלל בלילות!!!
הוא עדיין יונק. נמצא במעון. שם גם לא ישן יותר מידי. שעה בבוקר ושעה אחה"צ (זה המקסימום).
הולך לישון בסביבות 19:30, ואז כל חצי שעה קם בצרחות. החל משעה 23:00 מסרב לישון ורק צורח צורח וצורח. אם אני לא מניקה אותו בכל השכמה שלו כזו, אז הוא ממשיך לצרוח, גם עד 6:00 בבוקר. הזוי!!! גם אם אני מניקה אז המקסימום שהוא ישן זה חצי שעה במקרה הטוב.
ביקרנו אצל הרופא - אמר שלא רואה כלום.
היינו אצל יועצת שינה. הטיפול לא עזר. (אמרה לנו לגשת כל 2 דקות אליו, ולצאת מהחדר).
אני מתחננת לעזרה כלשהי, עצה טובה, טיפול טוב..משהו.
אנחנו קורסים!!
תודה.
מאת: אורח/ת
2. תהליך הקניית הרגלי שינה
26/11/2012 13:16
וואוו, זה נשמע בהחלט מאוד קשה.חבל לי שהייעוץ שינה לא עזר לכם אבל אני בכל זאת ממליצה לנסות יועצת שינה כיון שיש כאן הרבה עניינים- גם עייפות יתר, גם תלות בהנקה, וככל הנראה ישנם עוד גורמי תלות.
אני מאמינה בתהליך שהוא ניגוד מוחלט למה שעשיתם- תהליך שנותן מענה תמידי ומיידי לבכי שלו ועוזר לו להירגע ולחוות חוויה חיובית עם כל הנושא של השינה ושל התיידדות במיטה. בנוסף, היום הוא לא יודע להירדם לבד וגם אם נשאיר אותו במיטה הוא יבכה כי הוא לא ממש יודע מה הוא צריך לעשות ואיך הוא אמור להירדם.
התהליך הוא לימוד, מטרתכם היא ללמד אותו משהו אחר.
אני ממש ממליצה לך לפנות אלינו טלפונית ולשמוע על תהליך שינה של 'לילה טוב'.
אני יכולה לומר לך איך להתחיל לבד אבל זה לא יפתור את כל הלילה- תחילה שבו לידו ותנו לו מגע רצוף עד הירדמות. גם אם הוא רגוע המשיכו בזה. אם הוא בוכה הרימו על הידיים וכשהוא רגוע הורידו והמשיכו במגע.
נסו לבדוק מתי הוא עייף ולפי זה להשכיב אותו לישון (ייתכן ו 19:30 זה מאוחר לו מדי).
צרו טקס שינה מרגיע ונעים וקבוע בכל יום כדי שיכין אותו לשינה ויעזור לו להיות נינוח לפניה.
וצרי עמנו קשר..
בהצלחה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של