פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תהל בת שנתיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הדבר קטסטרופה מעיר אותנו ואותה לגמרי ! מה לעשות ???...
לפני שהיא הולכת לישון היא מקבלת ארוחת ערב? אם היא אוכלת במהלך היום כמו שצריך ויש ארוחת ערב היא לא צריכה להיות רעבה במהלך הלילה.
אפשר להשאיר לה גם בקבוק אחרי המקלחת אבל שהיא לא נרדמת אתו ולאחריו מצחצחים שיניים ואז נכנסים לחדר לטקס שינה ושנת לילה כך תהיי בטוחה שהיא לא רעבה.
1. תהל בת שנתיים
26/11/2012 15:04
הבת שלי תמיד ישנה כמו מלאך משבע עד שבע ואני ההיתי בעננים . לפני חודש החלטתי לגמול אותה ממטרנה כי היא היתה רגילה להרדם עם הבקבוק בפה (240+דייסה ) , והחלטתי שזה ממש מסוכן והורס את השיניים ועדיף שתאכל אוכל ... אבל מאז היא מתעוררת בלילה רעבה ובוכה אני מרימה אותה מכינה כריך או שוקו או מילקי והיא חוזרת לישון . הדבר קטסטרופה מעיר אותנו ואותה לגמרי ! מה לעשות ???...
מאת: אורח/ת
2. בגיל שנתיים אין סיבה לאכול בלילה
26/11/2012 16:06
כמו שמבוגר כבר לא אוכל במהלך הלילה (אלא כמובן אם יש הנחייה רפואית). היא מתעוררת בגלל שכן היה לה קשר בין הבקבוק לשינה ומבחינתה כך היא נרדמה ולכן ההרגל נשאר אבל זה לא מתוך רעב.לפני שהיא הולכת לישון היא מקבלת ארוחת ערב? אם היא אוכלת במהלך היום כמו שצריך ויש ארוחת ערב היא לא צריכה להיות רעבה במהלך הלילה.
אפשר להשאיר לה גם בקבוק אחרי המקלחת אבל שהיא לא נרדמת אתו ולאחריו מצחצחים שיניים ואז נכנסים לחדר לטקס שינה ושנת לילה כך תהיי בטוחה שהיא לא רעבה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום