תהל בת שנתיים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תהל בת שנתיים
26/11/2012 15:04
הבת שלי תמיד ישנה כמו מלאך משבע עד שבע ואני ההיתי בעננים . לפני חודש החלטתי לגמול אותה ממטרנה כי היא היתה רגילה להרדם עם הבקבוק בפה (240+דייסה ) , והחלטתי שזה ממש מסוכן והורס את השיניים ועדיף שתאכל אוכל ... אבל מאז היא מתעוררת בלילה רעבה ובוכה אני מרימה אותה מכינה כריך או שוקו או מילקי והיא חוזרת לישון .
הדבר קטסטרופה מעיר אותנו ואותה לגמרי ! מה לעשות ???...
מאת: אורח/ת
2. בגיל שנתיים אין סיבה לאכול בלילה
26/11/2012 16:06
כמו שמבוגר כבר לא אוכל במהלך הלילה (אלא כמובן אם יש הנחייה רפואית). היא מתעוררת בגלל שכן היה לה קשר בין הבקבוק לשינה ומבחינתה כך היא נרדמה ולכן ההרגל נשאר אבל זה לא מתוך רעב.
לפני שהיא הולכת לישון היא מקבלת ארוחת ערב? אם היא אוכלת במהלך היום כמו שצריך ויש ארוחת ערב היא לא צריכה להיות רעבה במהלך הלילה.
אפשר להשאיר לה גם בקבוק אחרי המקלחת אבל שהיא לא נרדמת אתו ולאחריו מצחצחים שיניים ואז נכנסים לחדר לטקס שינה ושנת לילה כך תהיי בטוחה שהיא לא רעבה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד