פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה של תינוק בן 5 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

תהליך הירדמות עצמאית הוא תהליך הדרגתי ובמרכז לילה טוב הוא נעשה תוך מתן מענה תמידי ומיידי לבכי. יצירת שגרה ברורה וסדר פעולות קבוע מה שגורם לו להבין את הלוגיקה ולא להיות מבולבל ולכן הבכי פוחת ומפסיק.
1. שינה של תינוק בן 5 חודשים
27/11/2012 7:54
הבן שלי בן 5 חודשים ומתעורר בלילה כל שעתיים בערך, הוא הולך לישון בסביבות 8 בערב (אנחנו מניחים אותו במיטה והוא בוכה עד שהוא נרדם). כאשר הוא מתעורר בלילה, אני מנסה לתת לו מוצץ אבל הוא לא נרדם ואז אני מתיאשת ומניקה אותו וכך הוא נרדם. בנוסף, לפעמים הוא מתעורר בשעה 3 או 4 ורק לאחר שעה הולך לישון שוב עם הנקה או נענוע. במהלך היום הוא נרדם רק כאשר אני מנענעת אותו והוא ישן מקסימום שעה וחצי. גם בשינה במהלך היום הוא מתעורר- קופץ כל הזמן. ואז לפעמים אני פשוט משאירה אותו לישון על הידיים. איך אוכל לגרום לו לישון טוב יותר בלילה וגם בהלך היום ??? מאת: apeleg
2. הרגלי שינה
28/11/2012 13:49
מומלץ להתחיל ללמד את בנך כיצד להירדם באופן עצמאי. בכל הרדמה שלו כרגע קורה משהו אחר פעם זה בבכי עד הירדמות, פעם על הידיים, פעם בעזרת הנקה, פעם בנדנוד. בסופו של דבר הוא מאוד מבולבל ולא יודע איך להירדם ויחד עם זה הוא זקוק לדברים חיצוניים שיעזרו לו (כמו הנקה או ידיים).תהליך הירדמות עצמאית הוא תהליך הדרגתי ובמרכז לילה טוב הוא נעשה תוך מתן מענה תמידי ומיידי לבכי. יצירת שגרה ברורה וסדר פעולות קבוע מה שגורם לו להבין את הלוגיקה ולא להיות מבולבל ולכן הבכי פוחת ומפסיק.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום