שינה של תינוק בן 5 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינה של תינוק בן 5 חודשים
27/11/2012 7:54
הבן שלי בן 5 חודשים ומתעורר בלילה כל שעתיים בערך, הוא הולך לישון בסביבות 8 בערב (אנחנו מניחים אותו במיטה והוא בוכה עד שהוא נרדם). כאשר הוא מתעורר בלילה, אני מנסה לתת לו מוצץ אבל הוא לא נרדם ואז אני מתיאשת ומניקה אותו וכך הוא נרדם. בנוסף, לפעמים הוא מתעורר בשעה 3 או 4 ורק לאחר שעה הולך לישון שוב עם הנקה או נענוע. במהלך היום הוא נרדם רק כאשר אני מנענעת אותו והוא ישן מקסימום שעה וחצי. גם בשינה במהלך היום הוא מתעורר- קופץ כל הזמן. ואז לפעמים אני פשוט משאירה אותו לישון על הידיים. איך אוכל לגרום לו לישון טוב יותר בלילה וגם בהלך היום ???
מאת: apeleg
2. הרגלי שינה
28/11/2012 13:49
מומלץ להתחיל ללמד את בנך כיצד להירדם באופן עצמאי. בכל הרדמה שלו כרגע קורה משהו אחר פעם זה בבכי עד הירדמות, פעם על הידיים, פעם בעזרת הנקה, פעם בנדנוד. בסופו של דבר הוא מאוד מבולבל ולא יודע איך להירדם ויחד עם זה הוא זקוק לדברים חיצוניים שיעזרו לו (כמו הנקה או ידיים).
תהליך הירדמות עצמאית הוא תהליך הדרגתי ובמרכז לילה טוב הוא נעשה תוך מתן מענה תמידי ומיידי לבכי. יצירת שגרה ברורה וסדר פעולות קבוע מה שגורם לו להבין את הלוגיקה ולא להיות מבולבל ולכן הבכי פוחת ומפסיק.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד