פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0לילה לא שקט
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בחודש האחרון התחליה להתעורר כל שעה - שעתיים ולא מצליחה לחזור לישון לבד לפעמים אני משאירה אותה במיטה ונותנת לה מוצץ ואז היא נרדמת לפעמים כשזה לא עובד אני מרימה אותה והיא נרדמת עלי . כמעט בכל ההתעוררויות היא ישר חוזרת לישון למעט פעמים נדירות שבהן היא ממש מתעוררת.
בנוסף היא הורגלה על ידי להרדם עם בקבוק ובגלל זה היא לא נרדמת במהלך היום בלי הבקבוק וגם לפני השינה היא נרדמת רק עם בקבוק..
אני מבינה את החשיבות של ללמד אותה להרדם לבד והייתי רוצה להפסיק את התלות בבקבוק.
כחלק מטקס השינה אני עושה לה מקלחת ואחרי זה בקבוק לשינה האם מומלץ לתת קודם לאכול ואח"כ מקלחת ואז להעביר אותה למיטה?? (זה הולך להיות קשה) ועוד שאלה איך אפשר בלילה לגרום לה לחזור לישון לבד בלי עזרה שלי??.
כשהיא מתעוררת גשי אליה להרגיע והישארי שם עד שהיא נרדמת (אפשר לתת מגע כל הזמן). למדי אותה לקחת מוצץ בעצמה. אחרי שההרדמות (רק במיטה שלה) יהיו עקביות ויסתדרו תוכלי להמשיך וללמד אותה לעשות את זה גם בלי מגע ובלי נוכחות שלך.
בהצלחה
1. לילה לא שקט
27/11/2012 13:37
הי התינוקת שלי בת 8 וחצי חודשים ועד לפני חודש ישנה לילה שלם עם התעוררות אחת לאכילה אבל יקיצת בוקר בשעה 6 (לאחר שינה מ 8 בערב).בחודש האחרון התחליה להתעורר כל שעה - שעתיים ולא מצליחה לחזור לישון לבד לפעמים אני משאירה אותה במיטה ונותנת לה מוצץ ואז היא נרדמת לפעמים כשזה לא עובד אני מרימה אותה והיא נרדמת עלי . כמעט בכל ההתעוררויות היא ישר חוזרת לישון למעט פעמים נדירות שבהן היא ממש מתעוררת.
בנוסף היא הורגלה על ידי להרדם עם בקבוק ובגלל זה היא לא נרדמת במהלך היום בלי הבקבוק וגם לפני השינה היא נרדמת רק עם בקבוק..
אני מבינה את החשיבות של ללמד אותה להרדם לבד והייתי רוצה להפסיק את התלות בבקבוק.
כחלק מטקס השינה אני עושה לה מקלחת ואחרי זה בקבוק לשינה האם מומלץ לתת קודם לאכול ואח"כ מקלחת ואז להעביר אותה למיטה?? (זה הולך להיות קשה) ועוד שאלה איך אפשר בלילה לגרום לה לחזור לישון לבד בלי עזרה שלי??.
מאת: maggie
2. הרגלי שינה
28/11/2012 13:53
אפשר לתת לה כרגע אוכל במהלך טקס השינה אבל להקפיד שלא תרדם בזמן האוכל בשום שלב לא בתחילת הלילה לא במהלכו ולא בבוקר. בשנות הבוקר כדאי להרחיק את האוכל מהשינה ולהפריד ביניהם. זו הסיבה שהיא התחילה להתעורר יותר בלילה.כשהיא מתעוררת גשי אליה להרגיע והישארי שם עד שהיא נרדמת (אפשר לתת מגע כל הזמן). למדי אותה לקחת מוצץ בעצמה. אחרי שההרדמות (רק במיטה שלה) יהיו עקביות ויסתדרו תוכלי להמשיך וללמד אותה לעשות את זה גם בלי מגע ובלי נוכחות שלך.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה