פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שאלה לגבי מעבר ממיטת תינוק
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת שנה וארבע, מפותחת ביותר - כבר מדברת ומביעה את עצמה לחלוטין.
ישנה לילה שלם ולרוב נרדמת די בקלות לבד.
בשבועות האחרונים (מאז שאבא שלה נעלם למילואים לשבועיים) היא לא מוכנה להיכנס למיטה שלה וממש נכנסת לבכי היסטרי עם הניסיון הראשון. יש לה בחדר ספה נפתחת והיא מבקשת להירדם רק שם. ברגע ששמים אותה על הספה, היא נרדמת לבד בקלות, גם באמצע הלילה (אחרי שמעבירים אותה למיטה שלה) היא לפעמים מתעוררת ומבקשת לישון בספה.
האם יכול להיות שהגיע הזמן להעביר אותה למיטת מעבר? זה נראה לי מוקדם מאוד, אבל מצד שני כבר 3 שבועות שהיא ממש בהיסטריה מהמיטה שלה ומסכימה להירדם בכל מקום חוץ מבמיטה...
תודה
טלי
אנחנו ממליצים להעביר למיטת מעבר כשמיטת התינוק היא כבר לא בטיחותית כלומר הילד מנסה לרדת ממנה- אצל הבת שלי זה קרה בגיל שנה ו-7 שהיא קפצה החוצה...זה לא תמיד עניין של גיל אלא של צורך. יחד עם זאת, ילדה שיודעת להירדם הירדמות עצמאית ואין לה בעיית שינה ולכן למעשה לא תנצל את מיטת המעבר כדי לרדת ממנה כל הזמן אפשר להעביר אותה אם אתם חושבים שזה נכון בשבילה (וכמובן בטיחותי).
1. שאלה לגבי מעבר ממיטת תינוק
03/12/2012 13:17
שלוםבתי בת שנה וארבע, מפותחת ביותר - כבר מדברת ומביעה את עצמה לחלוטין.
ישנה לילה שלם ולרוב נרדמת די בקלות לבד.
בשבועות האחרונים (מאז שאבא שלה נעלם למילואים לשבועיים) היא לא מוכנה להיכנס למיטה שלה וממש נכנסת לבכי היסטרי עם הניסיון הראשון. יש לה בחדר ספה נפתחת והיא מבקשת להירדם רק שם. ברגע ששמים אותה על הספה, היא נרדמת לבד בקלות, גם באמצע הלילה (אחרי שמעבירים אותה למיטה שלה) היא לפעמים מתעוררת ומבקשת לישון בספה.
האם יכול להיות שהגיע הזמן להעביר אותה למיטת מעבר? זה נראה לי מוקדם מאוד, אבל מצד שני כבר 3 שבועות שהיא ממש בהיסטריה מהמיטה שלה ומסכימה להירדם בכל מקום חוץ מבמיטה...
תודה
טלי
מאת: אורח/ת
2. מעבר ממיטת תינוק
05/12/2012 22:55
היי טלי,אנחנו ממליצים להעביר למיטת מעבר כשמיטת התינוק היא כבר לא בטיחותית כלומר הילד מנסה לרדת ממנה- אצל הבת שלי זה קרה בגיל שנה ו-7 שהיא קפצה החוצה...זה לא תמיד עניין של גיל אלא של צורך. יחד עם זאת, ילדה שיודעת להירדם הירדמות עצמאית ואין לה בעיית שינה ולכן למעשה לא תנצל את מיטת המעבר כדי לרדת ממנה כל הזמן אפשר להעביר אותה אם אתם חושבים שזה נכון בשבילה (וכמובן בטיחותי).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום