פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת 4.5 חודשים שקמה כל שעתיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הקטנה שלי ישנה נהדר עד לשבוע האחרון (20:00-7:00 עם קימה אחת לאכול), לאחרונה למדה להירדם לבד במיטה עם מוצץ בלי כל עזרה...מאז מתעוררת כל שעה-שעתיים בועטת ברגליים, מנופפת בידיים ומשפשפת עיניים, מצליחה לחזור לישון רק אחרי שאני שמה לה מוצץ בפה או נותנת לה בקבוק (עד 3 בקבוקים בלילה- לא ממש אוכלת אותם אלא יותר שותה כמה שלוקים והשאר נשאר בבקבוק).
במקביל היה לה צינון והאף נסתם אז חשבתי שזו הבעיה אבל עכשיו הצינון ממש השתפר והיא ממשיכה לקום ולקום. אולי זה היובש של המזגן? ההרגל החדש של המוצץ? שאריות אף סתום? אני כבר לא יודעת....כבר עזרתן לי בעבר מאוד, מקווה שגם הפעם...
כרגע צריך ללמד אותה שוב לקחת את המוצץ בעצמה. ואם היא יודעת לעשות את זה אז להפסיק לעזור לה בזה.
דבר שני, להוריד את הארוחות. כמה שלוקים זה סימן שהיא לא רעבה, קודם תוודאי שהיא לא נרדמת בזמן האוכל ובמקביל בכל כמה לילות תדחי את שעת האוכל בשעה.
בהצלחה
1. בת 4.5 חודשים שקמה כל שעתיים
04/12/2012 6:36
בנות/מנהלות פורום יקרות!הקטנה שלי ישנה נהדר עד לשבוע האחרון (20:00-7:00 עם קימה אחת לאכול), לאחרונה למדה להירדם לבד במיטה עם מוצץ בלי כל עזרה...מאז מתעוררת כל שעה-שעתיים בועטת ברגליים, מנופפת בידיים ומשפשפת עיניים, מצליחה לחזור לישון רק אחרי שאני שמה לה מוצץ בפה או נותנת לה בקבוק (עד 3 בקבוקים בלילה- לא ממש אוכלת אותם אלא יותר שותה כמה שלוקים והשאר נשאר בבקבוק).
במקביל היה לה צינון והאף נסתם אז חשבתי שזו הבעיה אבל עכשיו הצינון ממש השתפר והיא ממשיכה לקום ולקום. אולי זה היובש של המזגן? ההרגל החדש של המוצץ? שאריות אף סתום? אני כבר לא יודעת....כבר עזרתן לי בעבר מאוד, מקווה שגם הפעם...
מאת: אורח/ת
2. רגרסיה
05/12/2012 20:29
מחלות הרבה פעמים יכולות להוות "טריגר" לרגרסיה. גם לדברים חדשים וגם לדברים שהיו שם לפני כן. לכן כשיש הרגלי שינה טובים אז בזמן מחלה מומלץ לא לשנות אותם כדי שלאחריה לא ייטרפו הקלפים בכל פעם מחדש.כרגע צריך ללמד אותה שוב לקחת את המוצץ בעצמה. ואם היא יודעת לעשות את זה אז להפסיק לעזור לה בזה.
דבר שני, להוריד את הארוחות. כמה שלוקים זה סימן שהיא לא רעבה, קודם תוודאי שהיא לא נרדמת בזמן האוכל ובמקביל בכל כמה לילות תדחי את שעת האוכל בשעה.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה