בת 9 חוד׳ לא מסכימה ללכת לישון בחדר חדש

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת 9 חוד׳ לא מסכימה ללכת לישון בחדר חדש
07/12/2012 2:17
היי,
לפני כשבוע העברנו את ביתי לחדרה החדש, זה היה לאחר תקופה של כחודש שעברנו לדירה אחרת עקב שיפוצים ושם לקח לה זמן אך בסוף התרגלה.
כשחזרנו הביתה החלטנו להעביר אותה לידר משלה (עד עכשיו היתה איתנו בחדר)
הבעיה היא שבעיקר השינות שבמהלך היום היא לא רוצה ללכת לישון, כל פעם שרק מתקרבים לחדר היא מתחילה לבכות, לא משנה מעדת העייפות
בנוסף עקב מחלה מאז שעברנו ההורים שלי עוזרים איתה ובעיקר הם מנסים להרדים אותה שזה דבר שחדש לה, אבל גם כשאני מנסה זה כבר לא מצליח
בהרדמות בלילה- בערב ופעמיים שמתעוררת, זה יותר טוב ונרדמת יחסית יותר בקלות
מה לעשות?
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. לא רוצה לישון בחדר חדש
07/12/2012 17:10
היי,

בתך עוברת הרבה דברים חדשים וזה משפיע עליה באופן רגשי. זה מאוד טבעי ולרוב רואים את זה בשינה יותר מאשר במהלך היום.
אפשר להיות איתה לפעמים בחדר בשביל משחק, לפני שהולכים לישון כדאי לעשות איתה טקס שינה שהוא גם קצת זמן איכות- שיר קצר על הידיים סיפור אולי ריקוד קצר וכו'.. כשכל זה נעשה בחדר על הידיים של זה שמרדים אותה. אם היא זקוקה אז אפשר גם לשבת איתה בחדר עד הירדמות (כמו שהיא הייתה רגילה עד עכשיו) ואחרי שכל ההרדמות הופכות להיות יותר רגועות אז להתחיל להתרחק ממנה ובסוף לצאת מהחדר.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד