פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בן שלושה חודשים - מתעורר מכל רעש קטן
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

1. בן שלושה חודשים - מתעורר מכל רעש קטן
12/12/2012 10:41
שלום, התינוק שלי בן שלושה חודשים, בסך הכל ישן מצויין בלילה (כשמונה שעות רצוף), אוכל, ואז עוד כשלוש שעות. הוא נרדם לבד וישן חזק. הבעיה היא במשך היום - הימים שונים מאוד אחד מהשני מבחינת סדר השינה, למרות שאני מנסה לשמור על סדר יום אחיד, קשה להרדים אותו חלק מהפעמים והבעיה הכי גדולה היא שהוא מתעורר מכל רעש קטן, למשל של הדחת מים בשירותים או התנערות של הכלבה לידו. אני לבד איתו בבית והאיזור פה שקט מאוד, כך שרוב הזמן שקט מאוד וכל רעש קטן באמת נשמע משמעותי. האם יש מה לעשות? אציין שאני עצמי לא אוהבת רעש ולכן באופן טבעי הבית די שקט, קשה לי לייצר רעש קבוע שיתרגל אליו. תודה מאת: אורח/ת
2. חשיפה הדרגתית ל"רעשים" של בית
12/12/2012 12:48
ככל שהוא ישן בסביבה "סטרילית" יותר מרעשים כך כל רעש אכן עשוי להישמע חזק ולהעיר אותו. "רעש" קבוע לא חייב להיות משהו לא נעים, זה יכול להיות דיבור של טלוויזיה, או רדיו, דיבור שלך בטלפון, המשך התנהלות של בית (כמו הורדת המים או שטיפת כלים וכו'..) כדאי שזה יהיה משהו הדרגתי (לא מיד לעשות רעש עם הכלים אלא בכל כמה ימי להגיב את עוצמת הטלוויזיה עד ולעצמה סבירה שאפשר לישון בה וכו'..) גם בלילה הוא צריך להירדם באותו אופן כאשר אתם בחוץ ממשיכים להתנהל רגיל בבית. מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות