פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0מעבר למיטת נוער והכנסת אחות לחדר
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לי בן בן שנתיים ועשרה חדשים ובת בת שנה ועשרה חדשים ואני צפוייה ללדת בעוד בפועל, הילד לא רצה לעבור למיטת הנוער שעומדת מוכנה כבר שנה, כך שנאלצנו להשאיל מיטת תינוק נוספת עבור התינוקת ולמקם אותה בחדר נוסף. לפני כחודש, הילד התחיל לישון לסירוגין במיטת הנוער והתינוק אולם אני רוצה לנסות לזרז את המעבר של הילדה לחדר איתו כדי לפנות את החדר הנוסף כמה שיותר מוקדם ולמנוע שינויים רבים בתקופת הלידה. שאלתי היא איך עליי לעשות את זה? האם עליי לפרק את מיטת התינוק שלו, להמתין כמה ימים בהם הילד ייאלץ לישון במיטת הנוער ולאחר מכן להעביר את מיטת התינוקת לחדר איתו או שאולי אפשר פשוט להעביר את התינוקת ישירות למיטת התינוק של הבן? או שביום אחד לפרק את מיטת התינוק של הבן ולהעביר באותו היום את המיטה של הילדה? או אולי משהו אחר לגמרי....
בברכה,
מירי
אני לא הייתי מעבירה את הילדה למיטה שלו כדי לא ליצור יחס לא נעים לאחותו ש"לקחה" לו את המיטה.
אני ממליצה לומר לו שהוא כבר ילד גדול וכבר יודע לישון במיטה של גדולים ולהעביר אותו למיטת הנוער באופן קבוע.
לגבי הילדה. אפשר להעביר אותה כבר באותו היום יחד אתו או מאוחר יותר זה לא ממש משנה מה שאתם חושבים שיהיה יותר נוח עבורכם (להמתין שהוא יסתגל ואז להעביר אותה או להתמודד עם התגובה לשינוי של שניהם יחד).
מומלץ לפני כן להכין את שניהם לקראת זה שהולכים להיות מעט שינויים.
כשלא תהיה לו אפשרות אחרת למיטה הוא יסתגל למיטה החדשה יותר מהר.
1. מעבר למיטת נוער והכנסת אחות לחדר
16/12/2012 9:41
שלום,יש לי בן בן שנתיים ועשרה חדשים ובת בת שנה ועשרה חדשים ואני צפוייה ללדת בעוד בפועל, הילד לא רצה לעבור למיטת הנוער שעומדת מוכנה כבר שנה, כך שנאלצנו להשאיל מיטת תינוק נוספת עבור התינוקת ולמקם אותה בחדר נוסף. לפני כחודש, הילד התחיל לישון לסירוגין במיטת הנוער והתינוק אולם אני רוצה לנסות לזרז את המעבר של הילדה לחדר איתו כדי לפנות את החדר הנוסף כמה שיותר מוקדם ולמנוע שינויים רבים בתקופת הלידה. שאלתי היא איך עליי לעשות את זה? האם עליי לפרק את מיטת התינוק שלו, להמתין כמה ימים בהם הילד ייאלץ לישון במיטת הנוער ולאחר מכן להעביר את מיטת התינוקת לחדר איתו או שאולי אפשר פשוט להעביר את התינוקת ישירות למיטת התינוק של הבן? או שביום אחד לפרק את מיטת התינוק של הבן ולהעביר באותו היום את המיטה של הילדה? או אולי משהו אחר לגמרי....
בברכה,
מירי
מאת: אורח/ת
2. מעבר למיטת הנוער
16/12/2012 17:39
היי מירי,אני לא הייתי מעבירה את הילדה למיטה שלו כדי לא ליצור יחס לא נעים לאחותו ש"לקחה" לו את המיטה.
אני ממליצה לומר לו שהוא כבר ילד גדול וכבר יודע לישון במיטה של גדולים ולהעביר אותו למיטת הנוער באופן קבוע.
לגבי הילדה. אפשר להעביר אותה כבר באותו היום יחד אתו או מאוחר יותר זה לא ממש משנה מה שאתם חושבים שיהיה יותר נוח עבורכם (להמתין שהוא יסתגל ואז להעביר אותה או להתמודד עם התגובה לשינוי של שניהם יחד).
מומלץ לפני כן להכין את שניהם לקראת זה שהולכים להיות מעט שינויים.
כשלא תהיה לו אפשרות אחרת למיטה הוא יסתגל למיטה החדשה יותר מהר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום