פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3בעיות שינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת שנה ו-9 מתעקשת להירדם רק כשאני או אביה נמצאים עמה בחדר. היא מתעקשת שנשב על השרפרף ליד המיטה שלה והולכת לישון. התהליך לוקח כמה דקות אבל הוא פיתח אצלה תלות וכעת היא מתעוררת בלילה כמעט כל שעה ודורשת שנבוא לשבת על השרפרף. ניסינו לדבר איתה מהחדר שלנו, להגיד שהכל בדר ושהיא יכולה לחזור לישון. זה לא עוזר, היא בוכה עד שאנחנו מגיעים.
ניסינו להשאיר אותה בשלב ההירדמות לבד, להיכנס ולצאת מהחדר מס' פעמים, אבל היא בוכה ככ חזק עד שפעמיים הקיאה מרוב בכי.חשוב לציין שלפני שבוע חזרנו בעלי ואני מטיול של 10 ימים. בזמן הזה נשארה עם הסבים והסבתות ולא היו בעיות שינה בכלל. איתנו הבעיות החלו הרבה לפני הנסיעה כך שאני לא חושבת שהנסיעה היא הגורם.
השאלה שלי איך להתמודד עם הנושא?
תודה רבה!!
הנסיעה היא לא הגורם, תינוקות יודעים לעשות הפרדה בין אימאבא לבין סבא סבתא, גננת, מטפלת וכו'..
יכול להיות שהיא צריכה קצת אתכם לאחר הנסיעה שוב אבל אחרי שההרדמות עם ישיבה בחדר (רחוקה מהמיטה שלה) הולכות טוב אז אפשר להתחיל להניח במיטה ולצאת מהחדר. זה מאוד טבעי שהיא תתנגד לזה ותבכה, כך זה בכל תהליך של שינוי והרגל חדש, אבל אם תמשיכו לגשת אליה כשהיא בוכה להרגיע ולצאת מהחדר, אז בסופו של דבר היא תבין שאתם מגיעים אליה בכל פעם שהיא זקוקה לכם אבל כשהיא מסתדרת לבד היא יכולה להישאר בחדר.
ככל שתהיו יותר ברורים ונחושים זה יצליח מהר יותר.
תמיד באמצע הלילה עשו בדיוק מה שאתם עושים בתחילת הלילה כדי לא לגרום לה לבלבול נוסף.
בהנחה שאין לה גורמי תלות נוספים זה יסיים את היקיצות של הלילה. אם אתם מסתבכים אתם מוזמנים ליצור עמנו קשר טלפוני.
1. בעיות שינה
17/12/2012 9:31
שלום,בתי בת שנה ו-9 מתעקשת להירדם רק כשאני או אביה נמצאים עמה בחדר. היא מתעקשת שנשב על השרפרף ליד המיטה שלה והולכת לישון. התהליך לוקח כמה דקות אבל הוא פיתח אצלה תלות וכעת היא מתעוררת בלילה כמעט כל שעה ודורשת שנבוא לשבת על השרפרף. ניסינו לדבר איתה מהחדר שלנו, להגיד שהכל בדר ושהיא יכולה לחזור לישון. זה לא עוזר, היא בוכה עד שאנחנו מגיעים.
ניסינו להשאיר אותה בשלב ההירדמות לבד, להיכנס ולצאת מהחדר מס' פעמים, אבל היא בוכה ככ חזק עד שפעמיים הקיאה מרוב בכי.חשוב לציין שלפני שבוע חזרנו בעלי ואני מטיול של 10 ימים. בזמן הזה נשארה עם הסבים והסבתות ולא היו בעיות שינה בכלל. איתנו הבעיות החלו הרבה לפני הנסיעה כך שאני לא חושבת שהנסיעה היא הגורם.
השאלה שלי איך להתמודד עם הנושא?
תודה רבה!!
מאת: עדי
2. בעיות שינה
18/12/2012 13:47
היי עדי,הנסיעה היא לא הגורם, תינוקות יודעים לעשות הפרדה בין אימאבא לבין סבא סבתא, גננת, מטפלת וכו'..
יכול להיות שהיא צריכה קצת אתכם לאחר הנסיעה שוב אבל אחרי שההרדמות עם ישיבה בחדר (רחוקה מהמיטה שלה) הולכות טוב אז אפשר להתחיל להניח במיטה ולצאת מהחדר. זה מאוד טבעי שהיא תתנגד לזה ותבכה, כך זה בכל תהליך של שינוי והרגל חדש, אבל אם תמשיכו לגשת אליה כשהיא בוכה להרגיע ולצאת מהחדר, אז בסופו של דבר היא תבין שאתם מגיעים אליה בכל פעם שהיא זקוקה לכם אבל כשהיא מסתדרת לבד היא יכולה להישאר בחדר.
ככל שתהיו יותר ברורים ונחושים זה יצליח מהר יותר.
תמיד באמצע הלילה עשו בדיוק מה שאתם עושים בתחילת הלילה כדי לא לגרום לה לבלבול נוסף.
בהנחה שאין לה גורמי תלות נוספים זה יסיים את היקיצות של הלילה. אם אתם מסתבכים אתם מוזמנים ליצור עמנו קשר טלפוני.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום