פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת חודש ושלושה שבועות בגלל גזים היתי מחזיקה אותה וכך גם היא היתנה נירדמת ניראה לי שהיא התרגלה לכך ולא מצליחה להרדם לבד גם ם מאד מאוד עייפה
אני קצת בלחץ מהעניין שאולי הרגלתי אותה להרגל גרוע איך ניפטרים מיזה אם בכלל או שזה עוד מוקדם וזה בסדר שהיא נירדמת כך אני מנסה לתת לה להרדם לבד אבל נישברת אחרי דקה כי היא בוכה וכולם אומרים שהיא כניראה זקוקה עוד למגע הזה
ברור לי שזה הרגל גרוע אשלם עליו אחר כך איך להיפטר ממהרגל.
מדובר רק בהרדמה הראשונה במהלך השינה מוצץ פותר את הבעיה אם היא מתעוררת ואז היא חוזרת לישון לבד ללא עזרתי
תודה
בגיל הזה זה עדיין בסדר שמדי פעם היא נרדמת איתך. עדיין אין לה את היכולת להירדמות עצמאית והיא אכן זקוקה לעזרתך ולמגע. כדי שזה לא יהפוך להרגל בגיל 3 חודשים אפשר להקפיד יותר על הירדמויות במיטה שלה בכמה שיותר הזדמנויות ומגיל 4 חודשים שכל ההרדמות שלה יהיו במיטה.
בכל מקרה, גם עכשיו וגם אח"כ, ההתחלה להעביר מהידיים למיטה היא ע"י עזרה שלך- כלומר, אפשר לשבת לידה ולתת לה מגע (ליטופים, טפיחות, נדנוד וכו'..) עד שהיא נרדמת. כך היא גם מקבלת את העזרה והמגע שהיא זקוקה לו וגם לומדת להירדם במיטה.
אני מאמינה שתמיד צריך לתת מענה לבכי ואם היא בוכה אפשר גם להרגיע בידיים ואז להחזיר למיטה.
אגב, לגבי מה שציינת על עייפות. דווקא כשהיא מאוד מאוד עייפה, יותר קשה לה להירדם. זה מה שעושה עייפות יתר, לכן מומלץ להימנע מזה ולהשכיב אותה לישון בזמן (לא "למשוך" אותה)
1. שינה
20/12/2012 20:17
שלום ביתי בת חודש ושלושה שבועות בגלל גזים היתי מחזיקה אותה וכך גם היא היתנה נירדמת ניראה לי שהיא התרגלה לכך ולא מצליחה להרדם לבד גם ם מאד מאוד עייפה
אני קצת בלחץ מהעניין שאולי הרגלתי אותה להרגל גרוע איך ניפטרים מיזה אם בכלל או שזה עוד מוקדם וזה בסדר שהיא נירדמת כך אני מנסה לתת לה להרדם לבד אבל נישברת אחרי דקה כי היא בוכה וכולם אומרים שהיא כניראה זקוקה עוד למגע הזה
ברור לי שזה הרגל גרוע אשלם עליו אחר כך איך להיפטר ממהרגל.
מדובר רק בהרדמה הראשונה במהלך השינה מוצץ פותר את הבעיה אם היא מתעוררת ואז היא חוזרת לישון לבד ללא עזרתי
תודה
מאת: אורח/ת
2. שינה
24/12/2012 8:48
סליחה על העיכוב בתגובה,בעיה טכנית..בגיל הזה זה עדיין בסדר שמדי פעם היא נרדמת איתך. עדיין אין לה את היכולת להירדמות עצמאית והיא אכן זקוקה לעזרתך ולמגע. כדי שזה לא יהפוך להרגל בגיל 3 חודשים אפשר להקפיד יותר על הירדמויות במיטה שלה בכמה שיותר הזדמנויות ומגיל 4 חודשים שכל ההרדמות שלה יהיו במיטה.
בכל מקרה, גם עכשיו וגם אח"כ, ההתחלה להעביר מהידיים למיטה היא ע"י עזרה שלך- כלומר, אפשר לשבת לידה ולתת לה מגע (ליטופים, טפיחות, נדנוד וכו'..) עד שהיא נרדמת. כך היא גם מקבלת את העזרה והמגע שהיא זקוקה לו וגם לומדת להירדם במיטה.
אני מאמינה שתמיד צריך לתת מענה לבכי ואם היא בוכה אפשר גם להרגיע בידיים ואז להחזיר למיטה.
אגב, לגבי מה שציינת על עייפות. דווקא כשהיא מאוד מאוד עייפה, יותר קשה לה להירדם. זה מה שעושה עייפות יתר, לכן מומלץ להימנע מזה ולהשכיב אותה לישון בזמן (לא "למשוך" אותה)
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום