שינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינה
20/12/2012 20:17
שלום
ביתי בת חודש ושלושה שבועות בגלל גזים היתי מחזיקה אותה וכך גם היא היתנה נירדמת ניראה לי שהיא התרגלה לכך ולא מצליחה להרדם לבד גם ם מאד מאוד עייפה
אני קצת בלחץ מהעניין שאולי הרגלתי אותה להרגל גרוע איך ניפטרים מיזה אם בכלל או שזה עוד מוקדם וזה בסדר שהיא נירדמת כך אני מנסה לתת לה להרדם לבד אבל נישברת אחרי דקה כי היא בוכה וכולם אומרים שהיא כניראה זקוקה עוד למגע הזה
ברור לי שזה הרגל גרוע אשלם עליו אחר כך איך להיפטר ממהרגל.
מדובר רק בהרדמה הראשונה במהלך השינה מוצץ פותר את הבעיה אם היא מתעוררת ואז היא חוזרת לישון לבד ללא עזרתי

תודה
מאת: אורח/ת
2. שינה
24/12/2012 8:48
סליחה על העיכוב בתגובה,בעיה טכנית..
בגיל הזה זה עדיין בסדר שמדי פעם היא נרדמת איתך. עדיין אין לה את היכולת להירדמות עצמאית והיא אכן זקוקה לעזרתך ולמגע. כדי שזה לא יהפוך להרגל בגיל 3 חודשים אפשר להקפיד יותר על הירדמויות במיטה שלה בכמה שיותר הזדמנויות ומגיל 4 חודשים שכל ההרדמות שלה יהיו במיטה.
בכל מקרה, גם עכשיו וגם אח"כ, ההתחלה להעביר מהידיים למיטה היא ע"י עזרה שלך- כלומר, אפשר לשבת לידה ולתת לה מגע (ליטופים, טפיחות, נדנוד וכו'..) עד שהיא נרדמת. כך היא גם מקבלת את העזרה והמגע שהיא זקוקה לו וגם לומדת להירדם במיטה.
אני מאמינה שתמיד צריך לתת מענה לבכי ואם היא בוכה אפשר גם להרגיע בידיים ואז להחזיר למיטה.
אגב, לגבי מה שציינת על עייפות. דווקא כשהיא מאוד מאוד עייפה, יותר קשה לה להירדם. זה מה שעושה עייפות יתר, לכן מומלץ להימנע מזה ולהשכיב אותה לישון בזמן (לא "למשוך" אותה)
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד