לישון במיטה המשך

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. לישון במיטה המשך
22/12/2012 13:46
היי עינת

כתבתי לך בעבר . עשיתי סדר בשינה למדתי את הבן שלי להירדם לבד במיטה הוא שוכב על הצד והייתי טופחת לו קצת על הטוסיק וזהו נרדםמ ( את התהליך הזה עשיתי שהוא היה בן חמישה חודשים ) היום הוא בן שבעה חודשים ועד לפני שלושה ימים ככה הוא היה נרדם. בשלושה ימים האחרונים הוא משתולל בוכה צורח הוא רוצה רק על הידיים שאני שמה אותו במיטה

מה לעשות? ניסיתי ללטף להרגיע כלום הוא צורח

מחכה לתשובה

חני
מאת: אורח/ת
2. להמשיך בתהליך ולהגיע להירדמות עצמאית
24/12/2012 9:05
היי חני,

להרדים אותו בעזרת טפיחות וליטופים זו ההתחלה של לימוד הירדמות עצמאית. זה השלב שבה ללמד אותו להתיידד עם המיטה. אבל לאחר מכן כדאי להמשיך בתהליך שזה אומר להתחיל לנתק את התלות במגע ולהרדים אותו ללא מגע ולאחר מכן להרדים אותו כשאת יותר רחוקה ממנו עד שלבסוף את לא נמצאת בחדר בזמן ההירדמות. תמיד לחזור ולתת לו מענה לבכי.
התחלת מעולה, המשיכי בזה!
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד