פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0לישון במיטה המשך
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

כתבתי לך בעבר . עשיתי סדר בשינה למדתי את הבן שלי להירדם לבד במיטה הוא שוכב על הצד והייתי טופחת לו קצת על הטוסיק וזהו נרדםמ ( את התהליך הזה עשיתי שהוא היה בן חמישה חודשים ) היום הוא בן שבעה חודשים ועד לפני שלושה ימים ככה הוא היה נרדם. בשלושה ימים האחרונים הוא משתולל בוכה צורח הוא רוצה רק על הידיים שאני שמה אותו במיטה
מה לעשות? ניסיתי ללטף להרגיע כלום הוא צורח
מחכה לתשובה
חני
להרדים אותו בעזרת טפיחות וליטופים זו ההתחלה של לימוד הירדמות עצמאית. זה השלב שבה ללמד אותו להתיידד עם המיטה. אבל לאחר מכן כדאי להמשיך בתהליך שזה אומר להתחיל לנתק את התלות במגע ולהרדים אותו ללא מגע ולאחר מכן להרדים אותו כשאת יותר רחוקה ממנו עד שלבסוף את לא נמצאת בחדר בזמן ההירדמות. תמיד לחזור ולתת לו מענה לבכי.
התחלת מעולה, המשיכי בזה!
1. לישון במיטה המשך
22/12/2012 13:46
היי עינתכתבתי לך בעבר . עשיתי סדר בשינה למדתי את הבן שלי להירדם לבד במיטה הוא שוכב על הצד והייתי טופחת לו קצת על הטוסיק וזהו נרדםמ ( את התהליך הזה עשיתי שהוא היה בן חמישה חודשים ) היום הוא בן שבעה חודשים ועד לפני שלושה ימים ככה הוא היה נרדם. בשלושה ימים האחרונים הוא משתולל בוכה צורח הוא רוצה רק על הידיים שאני שמה אותו במיטה
מה לעשות? ניסיתי ללטף להרגיע כלום הוא צורח
מחכה לתשובה
חני
מאת: אורח/ת
2. להמשיך בתהליך ולהגיע להירדמות עצמאית
24/12/2012 9:05
היי חני,להרדים אותו בעזרת טפיחות וליטופים זו ההתחלה של לימוד הירדמות עצמאית. זה השלב שבה ללמד אותו להתיידד עם המיטה. אבל לאחר מכן כדאי להמשיך בתהליך שזה אומר להתחיל לנתק את התלות במגע ולהרדים אותו ללא מגע ולאחר מכן להרדים אותו כשאת יותר רחוקה ממנו עד שלבסוף את לא נמצאת בחדר בזמן ההירדמות. תמיד לחזור ולתת לו מענה לבכי.
התחלת מעולה, המשיכי בזה!
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה