בן 11 חודשים מתעורר בלילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בן 11 חודשים מתעורר בלילה
24/12/2012 7:50
שלום בני עד גיל 10.5 חודשים היה יושן לילה שלם בלי חהתעורר לאוכל ובכי. בערך לפני חודש הוא התחיל להתעורר פעמיים בלילה בערך ב 23-24 ו3-5 ובוכה בכי הסטרי וגם הפה היה בחום. אתמול יצא לו שן ראשונה אך הוא עדיין התעורר פעמיים בלילה בפעם ה שניה ב 3 בבוקר והיה ער עד 4.הוא פשוט רצה לשחק וחייך לי כאשר הרמתי אותו ממיטה שלו (במיטת תינוק הוא בכה).בערב אחרי טקס שינה הוא נרדם ב 20.00 ובים ישן 3 פעמים:
9 בבוקר - 15 דקות, 11 בבוקר- 40 דקות, 15.00 - שעה.
שבדרך כלל הוא יושן שנת בוקר 2.5-3 שעות (הוא קם ב7) ושנת צהריים 40-60 דקות
מה עליי לשנות, איך להחזיר אותו לישון לילה שלם?
תודה
מרינה
מאת: אורח/ת
2. לא נשמע ככאבי שיניים
24/12/2012 9:10
היי מרינה,
כאבי שיניים מופיעים 2-3 לילות לא מעבר לזה. במידה והוא חודש שלם לא ישן טוב זה לא בגלל שיניים אלא מגורם תלות אחר שהיה קיים עוד לפני כן ולכן הוא גם ממשיך להתעורר לאחר שהשן יצאה.
צריך לבדוק איך הוא נרדם בתחילת הלילה ואיך אתם עוזרים לו לחזור לישון באמצע הלילה. כל עזרה כזו מכם יכולה להיות משהו שבגללו הוא מתעורר. בדקו מה אתם עושים ולמדו אותו להירדם ללא אותה עזרה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד