חוסר הטבה בהירדמויות

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. חוסר הטבה בהירדמויות
10/01/2010 20:47
הי גנית,
הייתי בהרצאה שלך לפני מספר שבועות וזה המקום לומר שמאוד השכלתי ונהניתי.
הבן שלנו בן 8 חודשים. מזה שבוע וחצי אנחנו עובדים לפי השיטה שלך, מרימים אותו כשהוא בוכה, מורידים כשנרגע, עם מגע רצוף, אבל הסשנים נשארים ארוכים ותדירות ההתעוררויות עומדת על כל שעה-שעה וחצי.
אתמול למשל היה סשן של שעה וחצי. הוא בוכה או מיילל על הידיים, כשמניחים אותו הוא רגוע למשך כשתי דקות ואז מתחיל שוב לבכות, כי לא מצליח להרדים את עצמו (כמובן שיש מגע רציף של יד).
השאלה שלי היא מה לדעתך יכולה להיות הסיבה שאיננו רואים הטבה כלשהי במצב? אנחנו עושים הכל לפי ההוראות שלך, גם במשך היום ובכל זאת לא רואים שיפור.
קצת לפני ייאוש, אני אשמח לשמוע את דעתך:-))
מאת: אורח/ת
2. לימוד הירדמות עצמאית
10/01/2010 22:02
הי,
תודה :-)
לפי מה שאת מתארת אין פה שום התקדמות, מה שמלמד שאתם עושים משהו לא נכון, ברגע שיש התמדה וכל ההירדמויות בסופו של דבר נעשות במיטה עם מגע, גם בערב, גם במהלך הלילה וגם בשנות היום כשהן איתכם אז אתם אמורים לראות שיפור כבר בלילה השני או השלישי, הירדמויות קצרות יותר והתעוררויות קצרצרות. לגבי הפערים בלילה זה לא תמיד מגיע בשלב הראשון אלא לרוב בשלב השני, אבל כיוון שאין שיפור במשך זמן ההרדמות אין ספק שמשהו לא נעשה טוב, אני לא יודעת לומר מה כיוון שאני לא מכירה את המקרה או התהליך, לכן אני יכולה רק להעלות ספקולציות ותראו אם אתם יכולים ללמוד מזה. לרוב אין שיפור כשיש מסרים מבלבלים, למשל אחרי בכי נותנים אוכל, או שלעתים כן מרדימים על הידיים או בהנקה\בקבוק, או ששנות היום נותנים עזרה ובלילה לא....יש המון סיבות נסו לראות מה קורה אצלכם אבל בטוח שאין מה להמשיך כמו שאתם אלא חייבים לעשות איזשהו שינוי כי לא נראה שמכאן תתקדמו אם עד כה לא היה שיפור, שבוע וחצי זה הרבה זמן כדי שלא יהיה שום שינוי,
בהצלחה,
גנית
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.