פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שנת לילה רציפה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

שמי עדי, אני אמא להדס, בת 6.5 חודשים (נולדה בשבוע 32 כך שהמתוקן הוא 4.5 חודשים).
הדס הפסיקה לאכול ארוחות לילה לבדה, לפני כחודש וחצי. היא אוכלת בשעה 20:00-21:00 וב 05:30-6:30 למחרת. מקסימה.
אולם, החל מהשעה 2:30 בערך היא מתחילה להתעורר באופן הבא: היא מתעוררת, ממלמלת ומזמרת לעצמה, אני כמה מסדרת לה את השמיכות מחזירה מוצץ והיא חוזרת לישון מיד. כך גם ב4 4.5 וכו׳ עד לשעת הארוחה. בכל פעם שמתעוררת חוזרת לישון מיד כשאני קמה ״לארגן״ אותה. אני גם נעזרת בזמן זה ב״רעש לבן״ שמתמיד מאד הרגיע והרדים אותה.
מה אני יכולה לעשות על מנת לצמצם את ההתעוררויות בלילה?
תודה!
כל עוד הדס מתעוררת וממלמלת לעצמה אין סיבה לגשת אליה בכלל והיא תוכל לחזור לישון לבד וכך היקיצות ירדו מעצמם.
גשי אליה רק אם היא מתחילה לבכות כי אז בעצם היא לא הצליחה לחזור לבד לישון והרגיעי אותה "בענייניות" כלומר, לתת לה רק מה שצריך (עדיף להלביש אותה יותר טוב ולחמם את החדר מאשר לכסות, התחילי ללמד אותה לקחת מוצץ במהלך היום ואחרי זה גם בלילה, "רעש לבן" זה גורם תלות לכל דבר עדיף שהיא תלמד להירדם ברעשים "רגילים" של בית).
ככל שהדס תוכל יותר להסתדר בעצמה בלילה כך היא פחות תתעורר.
1. שנת לילה רציפה
13/01/2013 21:19
שלומותשמי עדי, אני אמא להדס, בת 6.5 חודשים (נולדה בשבוע 32 כך שהמתוקן הוא 4.5 חודשים).
הדס הפסיקה לאכול ארוחות לילה לבדה, לפני כחודש וחצי. היא אוכלת בשעה 20:00-21:00 וב 05:30-6:30 למחרת. מקסימה.
אולם, החל מהשעה 2:30 בערך היא מתחילה להתעורר באופן הבא: היא מתעוררת, ממלמלת ומזמרת לעצמה, אני כמה מסדרת לה את השמיכות מחזירה מוצץ והיא חוזרת לישון מיד. כך גם ב4 4.5 וכו׳ עד לשעת הארוחה. בכל פעם שמתעוררת חוזרת לישון מיד כשאני קמה ״לארגן״ אותה. אני גם נעזרת בזמן זה ב״רעש לבן״ שמתמיד מאד הרגיע והרדים אותה.
מה אני יכולה לעשות על מנת לצמצם את ההתעוררויות בלילה?
תודה!
מאת: אורח/ת
2. שנת לילה רציפה
14/01/2013 10:06
היי עדי,כל עוד הדס מתעוררת וממלמלת לעצמה אין סיבה לגשת אליה בכלל והיא תוכל לחזור לישון לבד וכך היקיצות ירדו מעצמם.
גשי אליה רק אם היא מתחילה לבכות כי אז בעצם היא לא הצליחה לחזור לבד לישון והרגיעי אותה "בענייניות" כלומר, לתת לה רק מה שצריך (עדיף להלביש אותה יותר טוב ולחמם את החדר מאשר לכסות, התחילי ללמד אותה לקחת מוצץ במהלך היום ואחרי זה גם בלילה, "רעש לבן" זה גורם תלות לכל דבר עדיף שהיא תלמד להירדם ברעשים "רגילים" של בית).
ככל שהדס תוכל יותר להסתדר בעצמה בלילה כך היא פחות תתעורר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום