פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » בן שלושה וחצי חודשים מתקשה להירדם ביום ומתעורר בלילה כל שעתיים
בן שלושה וחצי חודשים מתקשה להירדם ביום ומתעורר בלילה כל שעתיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: הנקה
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4103 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
30/07/2025 12:33
22/07/2025 21:54
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

זה קורה רק ביום. בכניסה לשנת לילה במיטתו הוא יכול להירדם בעצמו. האם זהו שלב נורמאלי? אם אני מנסה להרדים אותו בעגלה בלי הנידנוד הוא בוכה הרבה ולא נרדם בכלל. מה עלי לעשות כדי לעזור לו לעבור את שלב ההירדמות הזה בלי עזרה שלי?
ושאלה נוספת. אני מניקה אותו והוא עדיין מתעורר לאכול בלילה כל שעתיים. ביום הוא כבר.מתחיל לאכול הל שעתיים וחצי או שלוש. אך לא בלילה. האם זה טבעי? או שכדאי לעבוד עימו על שינה רצופה יותר? אציין כי הוא נולד האחוזון 3. פצפון קטן. ובטיפת חלב אמרו לי להאכיל כשרעב. שימשיך לגדול. אבל עדיין הייתי רוצה שיישן יותר בלילה. מה לעשות? תודה.
1. בן שלושה וחצי חודשים מתקשה להירדם ביום ומתעורר בלילה כל שעתיים
20/01/2013 4:08
שלום. בני החמוד בן שלושה וחצי חודשים ועד לפני כחודש היה נרדם במשך היום באופן עצמאי. היה מראה בימני עייפות אז הייתי שמה אותו בעגלה והוא היה נרדם. כבר תקופה ארוכה שהוא בשלבי הירדמות ביום הוא עדיין מנמנם לבדו אך כאשר מגיע לנקודה מסויימת הוא פתאום מתחיל לבכות ומתקשה להירדם לבד. נרדם אחרי נידנוד או תוך כדי נדנוד. זה קורה רק ביום. בכניסה לשנת לילה במיטתו הוא יכול להירדם בעצמו. האם זהו שלב נורמאלי? אם אני מנסה להרדים אותו בעגלה בלי הנידנוד הוא בוכה הרבה ולא נרדם בכלל. מה עלי לעשות כדי לעזור לו לעבור את שלב ההירדמות הזה בלי עזרה שלי?
ושאלה נוספת. אני מניקה אותו והוא עדיין מתעורר לאכול בלילה כל שעתיים. ביום הוא כבר.מתחיל לאכול הל שעתיים וחצי או שלוש. אך לא בלילה. האם זה טבעי? או שכדאי לעבוד עימו על שינה רצופה יותר? אציין כי הוא נולד האחוזון 3. פצפון קטן. ובטיפת חלב אמרו לי להאכיל כשרעב. שימשיך לגדול. אבל עדיין הייתי רוצה שיישן יותר בלילה. מה לעשות? תודה.
מאת: אורח/ת
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות