שינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינה
30/01/2013 22:12
שלום רב,
אשמח לדעת כיצד נכון לנהוג אם ילד כבן שלושה וחצי חודשים לפני השינה.
כל אני פועלת ואשמח לדעת האם זה נכון...
לקראת שמונה וכחצי שעה עד שעה לאחר האוכל מכניסה אותו לאמבטיה לאחר האמבטיה איני משחקת עימו עוד אלא אומרת לו מייד לילה טוב ומכניסה אותו למיטה אני פועלת כך בקביעות הקושי שלי הוא שאני מכניסה אותו למיטה גם כשאיני רואה סימני עייפות אלא כחלק מסדר יום מסויים ויש בי פחד שאני פועלת בצורה אוטומטית. לעיתים הילד נרדפ מייד ולעיתים הוא בוכה אני או בעלי נמצאים על ידו מכניסים לו מוצץ נותנים לו טטרה או מדליקים מובייל אך לא מרימים אותו בציפייה שהוא ירדם לבד בסופו של דבר הוא נרדם האם הדרך שבה אני פועלת היא בסד ולא פוגעת בו אני רוצה להדגיש כי אינני משאירה אותו לעולם בוכה לבדו ברגע שהוא בוכה אנחנ מגיעים אליו אך לא מרימים אותו אלא מסייעים לו להרדם
אשמח לחוות דעת
מאת: אורח/ת
2. הרגלי שינה
31/01/2013 18:17
היי,
ניכר שהרגלי השינה חשובים לכם מאוד. זה משמח לראות, המשיכו להתמיד בזה.
כל עוד אתם מגיעים אליו כשהוא בוכה ונותנים לו מענה אז אתם עושים נכון ובוודאי לא פוגעים בו!
לגבי טקס השינה, אפשר להתחיל להסתכל לפי סמני עייפות, תגלי שהם פחות או יותר באותם השעות אבל זה תלוי קצת כמה הוא ישן במהלך היום. זה נכון יותר ומקל על ההרדמה להרדים לאחר זיהוי סמני עייפות ואם זה בזמן המתאים (לא יותר מחצי שעה מהרגע שאת מזהה סמני עייפות ראשונים) אמור להיות פחות בכי.
אפשר לתת לו מוצץ וטטרה עד הגיל שבו הוא ידע לקחת את זה לבד. מוזיקה (מובייל) עדיף להתחיל להוריד את זה כדי שאם יש הירדמות עצמאית שתהיה באמת לבד.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. אגב,
31/01/2013 18:18
יכולת להירדמות עצמאית אין לכל התינוקות בגיל הזה. לכן, אם עדיין הוא זקוק לעזרתכם זה בסדר.
מגיל 5 חודשים כבר בטוח שתהיה לו היכולת הזו.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד