פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת בת חודש בקושי ישנה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

זה באמת לא שינה טובה.
אני ממליצה לך לפנות אלינו טלפונית ולקבוע פגישה (חד פעמית) עם יועצת שינה שמתמחה בשינה של הגיל הזה (שמה שרון זנג'ירי - אחת ממנהלות הפורום שלנו).
בהצלחה
1. תינוקת בת חודש בקושי ישנה
02/02/2013 23:13
היי... הזאטוטה הקטנה שלי בת חודש. בשבוע הראשון סדר היום שלנו כלל שינה ואוכל כל 3 שעות. מאז, סדר היום השתנה לחלוטין. היא לא תמיד אוכלת את הכמות שהיא צריכה לאכול (בין 90 ל 120 על פי הנחיית אחות טיפת חלב בחישוב של המשקל שהיה כשבוע אחרי הלידה 3.5 ) זאת אומרת.. יש מצבים שהיא אוכלת 20 מ"ל ומפסיקה ואחרי שעה דורשת אוכל שוב וחוזר חלילה (חשוב לציין שאיני מניקה. היא אוכלת תחליב מבקבוק) . מלבד זאת.. וזו הסיבה העיקרת לפנייה שלי .. זה שהיא בקושי ישנה. קודם כל הלילות הם לילות עירניים לחלוטין והיא גם לא מוכנה להיות במיטה יותר מחמש דקות.. רק בידיים !!! ולפעמים גם רק תוך כדי הליכה בבית. עד לפני שבוע היא הייתה ערה לילה שלם ! וישנה מגי פעם ביום (בערך 8-10 שעות לא רצופות) . בשבוע האחרון היא בקושי ישנה !!!! היא ישנה בהגזמה חצי שעה בין ארוחה לארוחה וגם לא תמיד, ששוב הארוחות נהיו קטנות ובתדירות גבוהה . אני יכולה לסכם את השינה שלה בכ 6 שעות ביממה... הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לתקן את המצב שמלבד שינה תקינה היא גם תאכל כמו שצריך.. וגם מימה נובע מצב כזה. למה היא אוכלת מעט ולא ממשיכה ולמה היא בקושי ישנה ? (למרות שברוב הזמן אני מתארת צלעצמי שהיא לא ישנה טוב בגלל שהיא עדיין רעבה אבל אני לא מצליחה לתת לה יותר היא פשוט סוגרת את הפה וזהו) אשמח לתדובה בהקדם.. אני באמת חסרת אונים.... מאת: אורח/ת
2. תינוקת בת חודש בקושי ישנה
03/02/2013 12:22
היי,זה באמת לא שינה טובה.
אני ממליצה לך לפנות אלינו טלפונית ולקבוע פגישה (חד פעמית) עם יועצת שינה שמתמחה בשינה של הגיל הזה (שמה שרון זנג'ירי - אחת ממנהלות הפורום שלנו).
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה