פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תאומות פגות בנות חודשיים וחצי
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

יש לי שתי תאומות פגות בנות חודשיים וחצי (גיל מתוקן שבועיים וחצי).
עד עתה האכלנו בכל 3 שעות (אחת אחרי השניה בסנכרון) וכעת מכשעברו את ה- 4 ק"ג היינו רוצים לנסות להאריך לפחות את שנת הלילה. יש לציין כי מהרגע שהגיעו הביתה מהפגיה, אנו מקפידים על יצירת תחושה של יום ולילה מבחינת אור ורעש בבית. האם ניתן בגיל כזה להאריך את שנת הלילה מעבר ל- 3-4 שעות?
תודה.
אני מבינה את הרצון ואת הקושי של שינות קצרות כאלה. יחד עם זאת, בגיל הזה אנחנו עדיין נותנים אוכל לפי דרישה ולא יוזמים דחייה של אוכל. מה גם שאנחנו מתייחסים אליהן עדיין כאל בנות שבועיים וחצי.
זה מאוד קשה ומעייף אבל זו תקופה חולפת והן יתחילו לפתוח פערים גדולים יותר בעצמן.
בעקרון דחייה יזומה של אוכל אנחנו מתחילים בגיל 5 חודשים אם זה לא קורה מעצמו. כדי שזה יקרה אז החל מגיל 3 חודשים אפשר להתחיל להקפיד שלא יירדמו בזמן האוכל ולנתק להם את הקשר בין האוכל להירדמות.
אם אין לכם הנחייה רפואית להעיר לאוכל והן מתפתחות טוב ומשלימות את העלייה במשקל אז בעוד כשבועיים אפשר להתחיל לעשות את ההפרדה הזו ואולי הן כבר ידחו מעצמן את האוכל.
בהצלחה
1. תאומות פגות בנות חודשיים וחצי
04/02/2013 18:56
שלום,יש לי שתי תאומות פגות בנות חודשיים וחצי (גיל מתוקן שבועיים וחצי).
עד עתה האכלנו בכל 3 שעות (אחת אחרי השניה בסנכרון) וכעת מכשעברו את ה- 4 ק"ג היינו רוצים לנסות להאריך לפחות את שנת הלילה. יש לציין כי מהרגע שהגיעו הביתה מהפגיה, אנו מקפידים על יצירת תחושה של יום ולילה מבחינת אור ורעש בבית. האם ניתן בגיל כזה להאריך את שנת הלילה מעבר ל- 3-4 שעות?
תודה.
מאת: אורח/ת
2. תאומות פגות בנות חודשיים וחצי
05/02/2013 15:55
היי,אני מבינה את הרצון ואת הקושי של שינות קצרות כאלה. יחד עם זאת, בגיל הזה אנחנו עדיין נותנים אוכל לפי דרישה ולא יוזמים דחייה של אוכל. מה גם שאנחנו מתייחסים אליהן עדיין כאל בנות שבועיים וחצי.
זה מאוד קשה ומעייף אבל זו תקופה חולפת והן יתחילו לפתוח פערים גדולים יותר בעצמן.
בעקרון דחייה יזומה של אוכל אנחנו מתחילים בגיל 5 חודשים אם זה לא קורה מעצמו. כדי שזה יקרה אז החל מגיל 3 חודשים אפשר להתחיל להקפיד שלא יירדמו בזמן האוכל ולנתק להם את הקשר בין האוכל להירדמות.
אם אין לכם הנחייה רפואית להעיר לאוכל והן מתפתחות טוב ומשלימות את העלייה במשקל אז בעוד כשבועיים אפשר להתחיל לעשות את ההפרדה הזו ואולי הן כבר ידחו מעצמן את האוכל.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה