הרדמות אצל תינוקת בת חודש וחצי

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הרדמות אצל תינוקת בת חודש וחצי
04/02/2013 19:05
שלום,
תינוקת שלי היא בת חודש וחצי ומעוד קשה להרדים אותה.
מרדימים אותה בעיקר על הידיים, וזה לוקח הרבה מעוד זמן.
בעיקר זה קשה בלילה, כאשר אחרי 20 דקות הנקה לוקח יותר מ 40 דקות להרדים אותה.
כאשר אני שמה אותה במיטה ומנסה להרדים שם היא צורחת לא משנה מה אני עושה, עד שאני מרימה אותה.

דבר נוסף, ביום היא מתעוררת אחרי חצי שעה של שינה, ולא נרדמת חזרה.

איך אפשר להרדים אותה יותר מהר ואיך לגרום לה יותר זמן ברציפות ביום?

תודה.
מאת: אורח/ת
2. הרדמות אצל תינוקת בת חודש וחצי
06/02/2013 8:38
זה מין מעגל "קסמים" כזה.. היא לא ישנה טוב בבוקר ואז היא מאוד עייפה ויותר קשה לה להירדם והיא גם לא ישנה טוב בלילה ושוב עייפה בבוקר וקשה לה עוד יותר וכו'..
בגיל הזה היא אמורה לישון רוב הזמן ולכן גם להיות עייפה הרבה, אחרי האוכל קחי אותה לחדר חשוך וללא גירויים ושם התחילי בהרדמה. אם ההרדמה על הידיים היא קשה וארוכה אז נסי להתחיל את ההרדמה כבר במיטה תוך כדי שאת מנדנדת/טופחת בה/ מלטפת אותה וכו'.. עד שהיא נרדמת. נסי להיכנס אליה כ- 10 דקות לפני שהיא אמורה לקום ובעדינות לתת לה שוב מגע ונדנודים כדי להאריך לה את השינה למעל חצי שעה.
יש אפשרות להיעזר גם בשמיכת עיטוף שיש תינוקות שזה עוזר להם אבל בסביבות גיל 3 חודשים להתחיל לגמול אותה מזה כדי שזה לא יהפך לתלות.
ואם כל זה עדיין לא מצליח לך פני אלינו טלפונית ואת יכולה להיפגש עם יועצת שינה שמתמחה בתינוקות בגיל הזה.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד