פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3לימוד הרדמות עצמאית
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

זה נורמלי שזה ייקח כל כך הרבה זמן אבל במשך 2 מקסימום 3 לילות שבהם כבר את רואה בהדרגה שיפור, אם לא סימן שמשהו לא נעשה ממש נכון.
כשהוא עומד תשכיבי אותו אבל מיד תמשיכי עם מגע (ליטופים, טפיחות וכו'..גם אם הוא רגוע) עד שהוא נרדם (בזמן המגע!). אם הוא בוכה והליטופים לא מרגיעים אז תרימי על הידיים וכשהוא נרגע מיד החזירי למיטה והמשיכי עם המגע.
הרעיון הוא לידד אותו עם המיטה- כרגע הוא מקבל הרבה עזרה של מגע ממך ואם הוא בוכה אז לא בתוך המיטה. אחרי שההרדמות כבר קלות יותר ומהירות וללא בכי אז הפסיקי עם המגע (אלא רק כדי להרגיע מבכי).
אם את מסתבכת אני מציעה לך לעשות את התהליך בליווי של יועצת שינה.
בהצלחה!!
1. לימוד הרדמות עצמאית
06/02/2013 8:55
היי, התחלתי ללמד הרדמות עצמאית את בני בן העשרה חודשים. אנחנו עורכים טקס שינה ואני מניחה אותו במיטה. הבעיה היא שהוא לא מוכן לשכב במיטה. אני משכיבה אותו עשרות פעמים והוא חוזר לעמוד. זה יכול לקחת שעה. באיזשהו שלב הוא נהיה כבר עייף מאוד ומתחיל לבכות. אני מרגיעה אותו על הידיים ומחזירה למיטה והוא לא מפסיק לבכות כשהוא מגיע למיטה. איך אני יכולה להתמודד עם הבכי? עם העמידה? האם זה נורמלי שזה לוקח כל כך הרבה זמן? איך אני עושה את התהליך הדרגתי? תודה מאת: אורח/ת
2. לימוד הרדמות עצמאית
06/02/2013 11:13
אני מחזקת אותך ומאחלת לך המון בהצלחה בתהליך!זה נורמלי שזה ייקח כל כך הרבה זמן אבל במשך 2 מקסימום 3 לילות שבהם כבר את רואה בהדרגה שיפור, אם לא סימן שמשהו לא נעשה ממש נכון.
כשהוא עומד תשכיבי אותו אבל מיד תמשיכי עם מגע (ליטופים, טפיחות וכו'..גם אם הוא רגוע) עד שהוא נרדם (בזמן המגע!). אם הוא בוכה והליטופים לא מרגיעים אז תרימי על הידיים וכשהוא נרגע מיד החזירי למיטה והמשיכי עם המגע.
הרעיון הוא לידד אותו עם המיטה- כרגע הוא מקבל הרבה עזרה של מגע ממך ואם הוא בוכה אז לא בתוך המיטה. אחרי שההרדמות כבר קלות יותר ומהירות וללא בכי אז הפסיקי עם המגע (אלא רק כדי להרגיע מבכי).
אם את מסתבכת אני מציעה לך לעשות את התהליך בליווי של יועצת שינה.
בהצלחה!!
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה