פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שעות שינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבת שלי בת חצי שנה וישנה 3 תנומות במשך היום כל אחת של כ40 דקות
עד שעה (אחת מיד אחרי המטרנה של הבוקר בסביבות 7:00 7:30 השניה בסביבות 10:30 11:00 והשלישית אחרי ארוחת הצהריים בסביבות 13:30 14:00) אני מעוניינת להאריך לה את השנת צהריים לשעה וחצי שעתיים לפחות. איך?
וכמה שעות היא אמורה לישון במשך היום?
אני זוכרת שהבן הגדול היה ישן כשעה שעה וחצי בבוקר ובצהריים שעתיים וחצי שלוש ובגיל מתקדם יותר (בסביבות גיל שנה ו3 חודשים) הוריד את השנת בוקר והיה ישן 3 שעות בצהרייים
עניתי לך בפוסט הקודם :) מעתיקה את תשובתי:
זה נכון שבנך היה ישן מצוין "לפי הספר", אבל כל ילד הוא שונה.. בגיל 6 חודשים 2-3 תנומות במהלך היום הן טובות. אני כן מסכימה איתך שעדיף היה שתישן בהן לפחות שעה כדי לעבור מחזור שינה.
לצורך זה יש שני דברים לעשות האחד קודם לוודא ולדאוג שהיא הולכת לישון בזמן המתאים- וזה אומר לכל המאוחר אחרי 30 דקות מהרגע בו זיהית סמני עייפות ראשונים. (וגם ישנה טוב בלילה).
הדבר השני, להיכנס אליה כ- 10 דקות לפני שהיא אמורה להתעורר ולתת לה מגע עדין. להיזהר שלא להעיר אותה. המטרה של זה היא לעזור לה להיכנס לשינה עמוקה ולהאריך את השינה. אחרי כשבוע להפסיק עם זה.
כל זה נכון במידה שאין לה גורמי תלות שהיא נעזרת בהם
1. שעות שינה
17/02/2013 0:46
שלום רב,הבת שלי בת חצי שנה וישנה 3 תנומות במשך היום כל אחת של כ40 דקות
עד שעה (אחת מיד אחרי המטרנה של הבוקר בסביבות 7:00 7:30 השניה בסביבות 10:30 11:00 והשלישית אחרי ארוחת הצהריים בסביבות 13:30 14:00) אני מעוניינת להאריך לה את השנת צהריים לשעה וחצי שעתיים לפחות. איך?
וכמה שעות היא אמורה לישון במשך היום?
אני זוכרת שהבן הגדול היה ישן כשעה שעה וחצי בבוקר ובצהריים שעתיים וחצי שלוש ובגיל מתקדם יותר (בסביבות גיל שנה ו3 חודשים) הוריד את השנת בוקר והיה ישן 3 שעות בצהרייים
מאת: אורח/ת
2. שעות שינה
17/02/2013 13:26
היי,עניתי לך בפוסט הקודם :) מעתיקה את תשובתי:
זה נכון שבנך היה ישן מצוין "לפי הספר", אבל כל ילד הוא שונה.. בגיל 6 חודשים 2-3 תנומות במהלך היום הן טובות. אני כן מסכימה איתך שעדיף היה שתישן בהן לפחות שעה כדי לעבור מחזור שינה.
לצורך זה יש שני דברים לעשות האחד קודם לוודא ולדאוג שהיא הולכת לישון בזמן המתאים- וזה אומר לכל המאוחר אחרי 30 דקות מהרגע בו זיהית סמני עייפות ראשונים. (וגם ישנה טוב בלילה).
הדבר השני, להיכנס אליה כ- 10 דקות לפני שהיא אמורה להתעורר ולתת לה מגע עדין. להיזהר שלא להעיר אותה. המטרה של זה היא לעזור לה להיכנס לשינה עמוקה ולהאריך את השינה. אחרי כשבוע להפסיק עם זה.
כל זה נכון במידה שאין לה גורמי תלות שהיא נעזרת בהם
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה