פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0האם לחיתול יש השפעה על איכות השינה של הבייבי ?
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ראשית, להתעוררויות בלילה יש המון סיבות והראשונה שבהן היא חוסר יכולת להירדם באופן עצמאי, כשילד לא יודע להירדם עצמאית הוא מתעורר כל הזמן, בעיקרון, חשוב לדעת כי כולנו מתעוררים אחרי כל מחזור שינה או בין שלב לשלב בתוך מחזור השינה, אלו בנינו שיודעים להירדם עצמאית מסתובבים מצד לצד וחוזרים לישון אך ילד שאינו יודע להירדם עצמאית בכל יקיצה כזו פשוט מתעורר ומצפה לאותה עזרה שמקבל בתחילת הלילה, זה ההסבר להתעוררויות בלילה. בתך עדיין צעירה אך ניתן להתחיל עכשיו לעבוד איתה על הרגלי שינה נכונים, לא כתבת איך היא נרדמת ומה העזרה לה זקוקה ולכן קשה לי לומר לך מה לעשות אך בגדול עליכם להתחיל ללמדה להירדם עצמאית ללא גורמי תלות חיצוניים,
גנית
1. האם לחיתול יש השפעה על איכות השינה של הבייבי ?
18/01/2010 10:11
שלום, יש לי תינוקת בת שלושה חודשים . בזמן האחרון היא מתעוררת לפחות 4 פעמים בלילה אבל לא ממש יונקת כך שאני משערת שזה לא רעב. היא גם לא צורחת כאילו משהו כואב לה היא פשוט מתעוררת הרבה. בדקתי שאין שום פתקית דוקרת על הבגד שצמוד לגופה . חוץ מזה החלפתי לחיתול שאין לו מתיחה בצדדים - אם אני סוגרת חזק נראה לי כאילו לא נוח לה לנשום אם אני משחררת את החיתול היא קמה רטובה. האם יכול להיות קשור או שאני מדמיינת. מה יכולות להיות הסיבות להתעוררות? מאת: אורח/ת
2. השפעת החיתול על איכות השינה
18/01/2010 21:14
הי,ראשית, להתעוררויות בלילה יש המון סיבות והראשונה שבהן היא חוסר יכולת להירדם באופן עצמאי, כשילד לא יודע להירדם עצמאית הוא מתעורר כל הזמן, בעיקרון, חשוב לדעת כי כולנו מתעוררים אחרי כל מחזור שינה או בין שלב לשלב בתוך מחזור השינה, אלו בנינו שיודעים להירדם עצמאית מסתובבים מצד לצד וחוזרים לישון אך ילד שאינו יודע להירדם עצמאית בכל יקיצה כזו פשוט מתעורר ומצפה לאותה עזרה שמקבל בתחילת הלילה, זה ההסבר להתעוררויות בלילה. בתך עדיין צעירה אך ניתן להתחיל עכשיו לעבוד איתה על הרגלי שינה נכונים, לא כתבת איך היא נרדמת ומה העזרה לה זקוקה ולכן קשה לי לומר לך מה לעשות אך בגדול עליכם להתחיל ללמדה להירדם עצמאית ללא גורמי תלות חיצוניים,
גנית
מאת: גנית פרג
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום