פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת מתעוררת כל שעה לקבל מוצץ.
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אם היא לא תקבל מוצץ, היא תתעורר סופית מהבכי של עצמה.
לפעמים היא מתעוררת עם מוצץ בפה, אני מוציאה לה אותו ומכניסה בחזרה והיא נרדמת.
חשוב לציין, שבערב היא נרדמת לבד. מניחים אותה במיטה, נותנים מוצץ והיא נרדמת.
מה אפשר לעשות עם זה?
הדרך היחידה היא ללמד אותה לקחת את המוצץ בעצמה.
הבעיה כרגע היא לא התלות במוצץ אלא התלות בך כדי להביא לה אותו בכל פעם שהוא נופל. היא לא מתעוררת לגמרי כי אין לה סיבה. מספיק שהיא משמיעה קולות והמוצץ "מגיע" אליה לפה.
זה נכון שאם היא לא תקבל מוצץ היא תתעורר יותר אבל רק כך היא תלמד לעשות את זה בעצמה עד שלבסוף היא תדע או ע"י מישוש למצוא אותו (וגם כאן כמעט ואין התעוררות) או שהיא תגיע למקום הכי חשוב- שמאפשר לה בחירה עצמאית לגמרי- האם אני זקוקה מאוד למוצץ? אם כן, אני אתעורר ואחפש אותו. ואם לא, אני אחזור לישון בלי מוצץ.
את הלמידה הזו אפשר לעשות בשלבים- קודם לשים לה אותו ביד (במקום בפה), אח"כ להחזיק אותו ביד שלך ולהמתין לשליחת יד שלה (ואם היא ממשיכה לבכות תרגיעי אותה במגע שלך, כשהיא תירגע היא תיקח את המוצץ), אח"כ להצביע עליו כשהוא במיטה כדי שתיקח אותו לבד מהמזרן ולבסוף לתת לה למצוא אותו לבד ללא עזרה.
בהצלחה!
1. תינוקת מתעוררת כל שעה לקבל מוצץ.
03/03/2013 15:35
יש לי תינוקת בת 9 חודשים שמתעוררת בלילה כל שעה. היא לא אוכלת בלילה מגיל חודש בערך. היא מתעוררת מתחילה לבכות, אני מביאה לה מוצץ והיא נרדמת. היא לא לוקחת מוצץ לבד כי היא לא באמת מתעוררת עד הסוף, היא "חצי ישנה" ובוכה מתוך שינה. אם היא לא תקבל מוצץ, היא תתעורר סופית מהבכי של עצמה.
לפעמים היא מתעוררת עם מוצץ בפה, אני מוציאה לה אותו ומכניסה בחזרה והיא נרדמת.
חשוב לציין, שבערב היא נרדמת לבד. מניחים אותה במיטה, נותנים מוצץ והיא נרדמת.
מה אפשר לעשות עם זה?
מאת: אורח/ת
2. תינוקת מתעוררת כל שעה לקבל מוצץ
04/03/2013 10:02
היי,הדרך היחידה היא ללמד אותה לקחת את המוצץ בעצמה.
הבעיה כרגע היא לא התלות במוצץ אלא התלות בך כדי להביא לה אותו בכל פעם שהוא נופל. היא לא מתעוררת לגמרי כי אין לה סיבה. מספיק שהיא משמיעה קולות והמוצץ "מגיע" אליה לפה.
זה נכון שאם היא לא תקבל מוצץ היא תתעורר יותר אבל רק כך היא תלמד לעשות את זה בעצמה עד שלבסוף היא תדע או ע"י מישוש למצוא אותו (וגם כאן כמעט ואין התעוררות) או שהיא תגיע למקום הכי חשוב- שמאפשר לה בחירה עצמאית לגמרי- האם אני זקוקה מאוד למוצץ? אם כן, אני אתעורר ואחפש אותו. ואם לא, אני אחזור לישון בלי מוצץ.
את הלמידה הזו אפשר לעשות בשלבים- קודם לשים לה אותו ביד (במקום בפה), אח"כ להחזיק אותו ביד שלך ולהמתין לשליחת יד שלה (ואם היא ממשיכה לבכות תרגיעי אותה במגע שלך, כשהיא תירגע היא תיקח את המוצץ), אח"כ להצביע עליו כשהוא במיטה כדי שתיקח אותו לבד מהמזרן ולבסוף לתת לה למצוא אותו לבד ללא עזרה.
בהצלחה!
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה