רגרסיה בשינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. רגרסיה בשינה
23/03/2013 17:52
שלום, יש לי תינוקת בת שלושה חודשים וחצי, שיונקת באופן מלא. מזה כחודש-חודש וחצי היא ישנה לילה רצוף,כלומר, היא יונקת בערך בשעה שמונה- תשע, מקלחת וכניסה למיטה, והיא מתעוררת רק בסביבות חמש וחצי בבוקר. בשבוע וחצי האחרון היא התחילה להתעורר באמצע הלילה פעם אחת או פעמיים נוספות. אני לא מצליחה להרדים אותה לבד אלא רק ביניקה שבמהלכה היא נרדמת. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לעזור לה (ולנו) לחזור לישון לילה רצוף?
מאת: אורח/ת
2. רגרסיה בשינה
24/03/2013 11:52
היי,
הרבה פעמים אנחנו רואים רגרסיה בסביבות גיל 4 חודשים. מומלץ עכשיו להקפיד על הרגלי שינה טובים כדי שהיא תחזור ללילות רצופים ולא תעמיק את הרגרסיה.
לשם כך מומלץ להקפיד שהיא לא תרדם בזמן ההנקה בשום מקרה (לא באמצע הלילה, לא בתחילתו ולא בשנות היום). ייתכן והיא התחילה לפתח בזה תלות ולכן זה חזר כיון שאם היא לא נמצאת בקפיצת גדילה אין סיבה שהיא תהיה שוב רעבה בלילה (קפיצת גדילה מתבטאת גם במהלך היום והיא מסתיימת אחרי מספר ימים),
לכן אני נוטה לחשוב שמדובר בהרגל ולא ברעב. אחרי שהיא אוכלת ונכנסת ערה למיטה הרדימי אותה. אפשר להיעזר במגע עד הירדמות, כשהיא בוכה להרים ולהרגיע ולהחזיר למיטה. מלבד האוכל כדאי להתמיד בהדרמה במיטה שלה ולאחר שהיא פחות בוכה להפסיק להרדים עם מגע ובהדרגה להוריד גם את הנוכחות. וכך ללמד אותה בהדרגה להירדם לבד כך היא תישן טוב יותר.

בהצלחה וחג שמח!
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. תודה רבה (ל"ת)
25/03/2013 10:23
מאת: אורח/ת
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB