פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » בן 8 חודשים נרדם על הידיים, פעמיים בשבוע אני לומדת בערב וקשה לו להרדם
בן 8 חודשים נרדם על הידיים, פעמיים בשבוע אני לומדת בערב וקשה לו להרדם
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

זה זמן מצוין ללמד את בנכם הרגלי שינה נכונים, שהדבר החשוב ביותר זה הירדמות עצמאית לחלוטין (לא על הידיים אלא במיטה שלו בכוחות עצמו), זה מה שיאפשר גם לילות רצופים כיון שבגיל הזה הוא כבר מסוגל לישון לילה ללא אוכל.
גם אני לא מאמינה בגישה שנותנת לילד לבכות. בשיטת 'לילה טוב' אנחנו מאמינים שצריך לתת מענה תמידי ומידי לכל בכי כדי לעזור לילד לרכוש בטחון ולהתיידד עם המיטה שלו ובכלל לתת לו חוויה חיובית עם השינה.
את התהליך של לימוד הירדמות עצמאית אנחנו עושים בהדרגה ובשלבים ומנטרלים את כל גורמי התלות שלהם בנך זקוק (למשל- ידיים).
אנחנו תמיד בעד שיתוף מלא בין ההורים וכשיש יישור קו ואבא ואימא עושים בדיוק אותו הדבר לאט לאט הילד מקבל את שניכם כאחד.
את מוזמנת לקרוא עוד קצת באתר שלנו www.ganit-prag.com
1. בן 8 חודשים נרדם על הידיים, פעמיים בשבוע אני לומדת בערב וקשה לו להרדם
29/03/2013 13:41
שלום, בני הבכור בן 8 חודשים, עדיין נרדם על הידיים כאשר אני מנענעת ושרה לו שיר. הוא ישן 3 פעמים במהלך היום, מתקלח בחמש ונרדם בשש. התעוררות ראשונה ב 23:30 (לפני חודשיים הפסקתי להאכיל אותו בהתעוררות זו), התעוררות נוספת ב 2:00 + הנקה, ובחמש וחצי בוקר טוב. הקושי שלי נובע מכך שפעמיים בשבוע אני לומדת בערב לתואר שני ובעלי צריך להרדים אותו. קשה לו להרדם בלעדי ומתחיל בכי ארוך. בעלי החליט לנסות שיטה שבה הוא נותן לילד לבכות עד שיירדם גם אם זה לוקח 40 דקות. אני מתנגדת מאוד לשיטה זו ולכן כעת אנו מחפשים שיטה חדשה שבה יתרגל להרדם גם איתי וגם עם בעלי... ורצוי לא על הידיים . אשמח לעצתך מאת: אורח/ת
2. הקניית הרגלי שינה
29/03/2013 20:38
היי,זה זמן מצוין ללמד את בנכם הרגלי שינה נכונים, שהדבר החשוב ביותר זה הירדמות עצמאית לחלוטין (לא על הידיים אלא במיטה שלו בכוחות עצמו), זה מה שיאפשר גם לילות רצופים כיון שבגיל הזה הוא כבר מסוגל לישון לילה ללא אוכל.
גם אני לא מאמינה בגישה שנותנת לילד לבכות. בשיטת 'לילה טוב' אנחנו מאמינים שצריך לתת מענה תמידי ומידי לכל בכי כדי לעזור לילד לרכוש בטחון ולהתיידד עם המיטה שלו ובכלל לתת לו חוויה חיובית עם השינה.
את התהליך של לימוד הירדמות עצמאית אנחנו עושים בהדרגה ובשלבים ומנטרלים את כל גורמי התלות שלהם בנך זקוק (למשל- ידיים).
אנחנו תמיד בעד שיתוף מלא בין ההורים וכשיש יישור קו ואבא ואימא עושים בדיוק אותו הדבר לאט לאט הילד מקבל את שניכם כאחד.
את מוזמנת לקרוא עוד קצת באתר שלנו www.ganit-prag.com
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה