פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0ארוחת לילה - בת 9 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת 9 חודשים במהלך היום אצל מטפלת כל יום משבע עד ארבע. אוכלת שם בסדר. וגם ישנה פעמיים. את השינה של חמש וחצי היא הפסיקה בשבוע האחרון.
היא נרדמת לבד ללא בקבוק או ידיים(רק מוצץ), גם במהלך היום וגם בלילה. בערב היא מקבלת בקבוק בסביבות שבע-שבע וחצי ורק אחר כך אני שמה אותה במיטה תמיד ערה אני שמה אותה על הבטן עם מוצץ ושמיכה לפעמים אם קשה לה כמה ליטופים בראש.
לפני כחודשיים היא הייתה קמה לאכול בערך בשלוש בלילה. בשבועות האחרונים היא קמה ב12 בלילה ורוצה לאכול. ניסיתי לשים מוצץ וללטף אבל היא לא נרגעת עד שמקבלת בקבוק ואוכלת את כולו. אחר כך קמה שוב בשש כדי לאכול לפעמים אפילו חמש ואז חוזרת לישון עוד קצת עד שש-שבע.
זה בסדר שהיא קמה כל כך מוקדם? יש מה לעשות כדי להפסיק את זה? אני לא חושבת שהיא רעבה במהלך היום היא אוכלת טוב. ואפילו את הבקבוק של הערב - לפני השינה לא תמיד מסיימת.
יש תינוקות שעד גיל שנה זקוקים לארוחה אחת בלילה וזה בסדר גמור. זה כמובן בתנאי שגם ביקיצות בלילה היא אוכלת ערה לגמרי ונכנסת למיטה ערה בסיום האוכל ושם ממשיכה בעצמה את ההירדמות. אם לא, ובאמצע הלילה היא נרדמת בזמן האוכל אז אפילו שזה לא קורה בתחילת הלילה עדיין יש לה תלות/קשר בין השינה לאוכל וזה מה שמוסיף את מספר היקיצות לאכול (לא מתוך רעב אלא מההרגל).
אגב, גם התעוררות ב-5/6 אם יש אחריה המשך של שינה נחשבת כארוחה בלילה.
1. ארוחת לילה - בת 9 חודשים
04/04/2013 15:11
שלום!בתי בת 9 חודשים במהלך היום אצל מטפלת כל יום משבע עד ארבע. אוכלת שם בסדר. וגם ישנה פעמיים. את השינה של חמש וחצי היא הפסיקה בשבוע האחרון.
היא נרדמת לבד ללא בקבוק או ידיים(רק מוצץ), גם במהלך היום וגם בלילה. בערב היא מקבלת בקבוק בסביבות שבע-שבע וחצי ורק אחר כך אני שמה אותה במיטה תמיד ערה אני שמה אותה על הבטן עם מוצץ ושמיכה לפעמים אם קשה לה כמה ליטופים בראש.
לפני כחודשיים היא הייתה קמה לאכול בערך בשלוש בלילה. בשבועות האחרונים היא קמה ב12 בלילה ורוצה לאכול. ניסיתי לשים מוצץ וללטף אבל היא לא נרגעת עד שמקבלת בקבוק ואוכלת את כולו. אחר כך קמה שוב בשש כדי לאכול לפעמים אפילו חמש ואז חוזרת לישון עוד קצת עד שש-שבע.
זה בסדר שהיא קמה כל כך מוקדם? יש מה לעשות כדי להפסיק את זה? אני לא חושבת שהיא רעבה במהלך היום היא אוכלת טוב. ואפילו את הבקבוק של הערב - לפני השינה לא תמיד מסיימת.
מאת: אורח/ת
2. ארוחת לילה - בת 9 חודשים
04/04/2013 15:18
היי,יש תינוקות שעד גיל שנה זקוקים לארוחה אחת בלילה וזה בסדר גמור. זה כמובן בתנאי שגם ביקיצות בלילה היא אוכלת ערה לגמרי ונכנסת למיטה ערה בסיום האוכל ושם ממשיכה בעצמה את ההירדמות. אם לא, ובאמצע הלילה היא נרדמת בזמן האוכל אז אפילו שזה לא קורה בתחילת הלילה עדיין יש לה תלות/קשר בין השינה לאוכל וזה מה שמוסיף את מספר היקיצות לאכול (לא מתוך רעב אלא מההרגל).
אגב, גם התעוררות ב-5/6 אם יש אחריה המשך של שינה נחשבת כארוחה בלילה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום