פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בן שנתיים וחודשיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בני בן השנתיים הולך לישון כל יום בערך ב- 19:30-20:00 עם בקבוק במיטה אח"כ לפעמים הוא מבקש "נעים" ולפעמים נרדם לבד.
הבעיה מתחילה בלילה שהוא מתעורר כל לילה סביב השעה 04:00 והדבר היחיד שמרדים אותו זה דייסה.
ניסיתי לתת לו מים בבקבוק של הדייסה אך ללא הועיל.
חשוב לציוון שהוא נשאר ער אפילו שעה לבד במיטה עד שאני "נרחמת" עליו ונותנת לו את הבקבוק.
נראה לי שבגילו הוא כבר ממש לא צריך את הדייסה בנוסף ממוצץ הוא נגמל בגיל שנה וארבה.
מה עושים???????
בגילו הוא בהחלט לא זקוק לדייסה כי הוא רעב. יחד עם זאת בנך זקוק לדייסה כי כך הוא יודע לחזור לישון. זה התלות וההרגל שלו. מומלץ ללמד אותו להירדם בכוחות עצמו. תחילה לתת לו לאכול מסלי שיירדם בזמן האוכל (גם לא בתחילת הלילה) ובהדרגה ללמד אותו להירדם גם ללא הנוכחות שלך וללא המגע שלך. ככל שהוא ידע להירדם בכוחות עצמו כך הוא ישן טוב יותר
1. בן שנתיים וחודשיים
09/04/2013 12:51
שלום רב,בני בן השנתיים הולך לישון כל יום בערך ב- 19:30-20:00 עם בקבוק במיטה אח"כ לפעמים הוא מבקש "נעים" ולפעמים נרדם לבד.
הבעיה מתחילה בלילה שהוא מתעורר כל לילה סביב השעה 04:00 והדבר היחיד שמרדים אותו זה דייסה.
ניסיתי לתת לו מים בבקבוק של הדייסה אך ללא הועיל.
חשוב לציוון שהוא נשאר ער אפילו שעה לבד במיטה עד שאני "נרחמת" עליו ונותנת לו את הבקבוק.
נראה לי שבגילו הוא כבר ממש לא צריך את הדייסה בנוסף ממוצץ הוא נגמל בגיל שנה וארבה.
מה עושים???????
מאת: אורח/ת
2. אוכל בלילה
11/04/2013 2:18
הייבגילו הוא בהחלט לא זקוק לדייסה כי הוא רעב. יחד עם זאת בנך זקוק לדייסה כי כך הוא יודע לחזור לישון. זה התלות וההרגל שלו. מומלץ ללמד אותו להירדם בכוחות עצמו. תחילה לתת לו לאכול מסלי שיירדם בזמן האוכל (גם לא בתחילת הלילה) ובהדרגה ללמד אותו להירדם גם ללא הנוכחות שלך וללא המגע שלך. ככל שהוא ידע להירדם בכוחות עצמו כך הוא ישן טוב יותר
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום