בת שנתיים-יקיצות בלילה.

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת שנתיים-יקיצות בלילה.
10/04/2013 7:56
שלום!
הבת שלי בת שנה ועשרה חודשים. עברו איתה את כל הטעויות של ילדה בכורה. בהתחלה נרדמה על הידיים ואחר כך בנוכחותי וכל מיני.. עד היום לא ישנתי לילה אחד רצוף. לא מזמן עברנו למיטת מעבר כי היא כבר טיפסה על המיטה והיה מסוכן.
אני עושה לה טקס קבוע שבסופו אני שמה אותה במיטה והייתה תקופה שהייתי נשארה טיפה בחדר ואז יוצאת והיא הייתה נרדמת בזמן האחרון היא רוצה שאשב על המיטה שלה עד שהיא נרדמת ובימים האחרונים בכלל מנסה למשוך אותי לישון איתה.

ויותר גרוע מזה באמצע הלילה זה אותו סיפור היא קמה וקוראת לי אמא אמא ורוצה שאשב לידה ולוקח לה המון זמן להרדם ואני כבר כמעט מתייאשת אני כל כך עייפה אין לי כוחות.

השאלה איך אני מחזירה אותה שוב להרדם לבד- שאשים אותה במיטה ואלך?
הבנתי שצריך בהדרגה כל יום להתרחק טיפה אבל מה אני עושה באמצע הלילה כשהיא בוכה? לבוא לשבת לידה?

תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. הירדמות עצמאית
11/04/2013 5:36
ממה שאני מבינה ממך היא אף פעם לא ידעה להירדם לבד. מאוד מומלץ להתחיל ללמד אותה.
אני מאוד מאמינה בהדרגתיות. כלומר בהתחלה לשבת לידה, אחכ ליד בדלת ואז לצאת מהחדר. כשכל שלב הוא בין 3-6 לילות עד שהיא נרדמת מהר יותר וללא בכי והתנגדות לישון. הדבר החשוב ביותר הוא העקביות ולכן מה שאת עושה בתחילת הלילה כך את עושה בדיוק בכל יקיצה במהלך הלילה ובשנות היום (למשל צהריים בסופי שבוע)

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. תודה!
11/04/2013 20:33
אני מנסה , ובינתיים יש התקדמות ברגעים אלו ממש אני מחוץ לחדרה והיא עדיין ערה במיטה.. היא מרצונה לפני יומיים ביקשה לישון עם אחד הדובים שלה אני מקווה שזה בסדר ,לדעתי זה דווקא עוזר לה כי היא כאילו לא לבד..
באמצע הלילה קשה לי מאוד כי היא רוצה שאשב לידה ולוקח הרבה זמן שתירדם מקווה שגם זה יתקצר ויעלם
תודה רבה מקווה שימשיך להתקדם..
מאת: אורח/ת
4. מצוין
11/04/2013 21:43
אם הדובי עוזר לה זה בסדר גמור.
לגבי אמצע הלילה כאמור עדיף שזה יהיה כמו בתחילת הלילה כדי לא לגרום לבלבול. אבל אם מה שאת עושה כרגע עובד לכם טוב אז זה נהדר.
בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד