פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0לילות לא רצופים לתינוקת בת שנה וחודשיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבת שלי בת שנה וחודשיים. ישנה לילות שלמים מגיל מאד צעיר, יודעת להרדם לבד מגיל 5 חודשים בערך.
לאחרונה מתעוררת בכל לילה וערה במשך שעה וחצי שעתיים ללא יכולת להירדם. במשך היום ישנה רק שנת צהריים של כשעתיים, ממנה מקיצה בסביבות השעה שלוש- שלוש וחצי ובשבע וחצי- שמונה מתחילה את שנת הלילה. נרדמת לבד, לעיתים נרדמת מהר מאד לעיתים צריכה מעט הרגעה , ליטוף או שיר על הידיים אבל לרוב למשך זמן קצר מאד.
אני לא יודעת איך לפתור את נושא הלילות.... בהתחלה בכתה והוצאתי אותה מהמיטה ובלילות האחרונים אני לא מוציאה מהמיטה ורק מבקשת שתניח את הראש וחוזרת על המילים שלילה עכשיו וכולם ישנים. מרגיעה קצת ויוצאת מהחדר. היא מנסה להירדם במשך כמה דקות ובסוף מתייאשת וקוראת לי וחוזר חלילה. התהליך הזה כפי שכתבתי יכול להימשך גם שעתיים...
מה אפשר לעשות?
תודה רבה!!
"חלון ערות" הוא יקיצה מאוד ארוכה. ברוב המקרים הסיבה היא צחפייה למשהו ( למשל אם אחרי הרבה זמן/בכי מביאים אותה למיטת ההורים היא תתחיל לפתח חלון כזה כדי להמתין להגעה למיטת ההורים - סתם דוגמה). הסיבה השנייה היא גורם תלות. אולי בכל זאת יד משהו שהיא נעזרת מכם כדילהירדם ןפיתחה לו עמידות ולכם זה כבר אינו משפיע (למשל אם נשארים לידה עד שהיא מתחילה להירדם ואז יוצאים. למעשה היא מתחילה את התהליך עם עזרה ולא לבדה). סיבה אפשרית נוספת זה עייפות יתר בתחילת הלילה.
במידה ואף אחד צהדברים הללו אינו נראה לך קשור למקרה שלכם , פני טלינו טלפונית.
1. לילות לא רצופים לתינוקת בת שנה וחודשיים
11/04/2013 14:28
שלום רב, הבת שלי בת שנה וחודשיים. ישנה לילות שלמים מגיל מאד צעיר, יודעת להרדם לבד מגיל 5 חודשים בערך.
לאחרונה מתעוררת בכל לילה וערה במשך שעה וחצי שעתיים ללא יכולת להירדם. במשך היום ישנה רק שנת צהריים של כשעתיים, ממנה מקיצה בסביבות השעה שלוש- שלוש וחצי ובשבע וחצי- שמונה מתחילה את שנת הלילה. נרדמת לבד, לעיתים נרדמת מהר מאד לעיתים צריכה מעט הרגעה , ליטוף או שיר על הידיים אבל לרוב למשך זמן קצר מאד.
אני לא יודעת איך לפתור את נושא הלילות.... בהתחלה בכתה והוצאתי אותה מהמיטה ובלילות האחרונים אני לא מוציאה מהמיטה ורק מבקשת שתניח את הראש וחוזרת על המילים שלילה עכשיו וכולם ישנים. מרגיעה קצת ויוצאת מהחדר. היא מנסה להירדם במשך כמה דקות ובסוף מתייאשת וקוראת לי וחוזר חלילה. התהליך הזה כפי שכתבתי יכול להימשך גם שעתיים...
מה אפשר לעשות?
תודה רבה!!
מאת: אורח/ת
2. חלונות עירות
11/04/2013 21:57
היי,"חלון ערות" הוא יקיצה מאוד ארוכה. ברוב המקרים הסיבה היא צחפייה למשהו ( למשל אם אחרי הרבה זמן/בכי מביאים אותה למיטת ההורים היא תתחיל לפתח חלון כזה כדי להמתין להגעה למיטת ההורים - סתם דוגמה). הסיבה השנייה היא גורם תלות. אולי בכל זאת יד משהו שהיא נעזרת מכם כדילהירדם ןפיתחה לו עמידות ולכם זה כבר אינו משפיע (למשל אם נשארים לידה עד שהיא מתחילה להירדם ואז יוצאים. למעשה היא מתחילה את התהליך עם עזרה ולא לבדה). סיבה אפשרית נוספת זה עייפות יתר בתחילת הלילה.
במידה ואף אחד צהדברים הללו אינו נראה לך קשור למקרה שלכם , פני טלינו טלפונית.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום