פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינוי בהרגלי שינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הדבר שחשוב להבין זה כיצד היא נרדמת.
לפי מה שאת מתארת נשמע שהיא נעזרת באוכל כדי להירדם או להכינס ל"מוד" של שינה. יכול להיות שלא באמצע הליחה אבל במקומות אחרים היא כן נרדמת באוכל למשל בתחילת הלילה או בשנות היום.
אם זה אכן קורה זו הסיבה שהיא זקוקה יותר ויותר לאוכל בלילה. כיון שאם אין לה כרגע קפיצת גדילה הוא אינה רעבה (בעיקר לאור העובדה שבגיל חודשיים היא יכלה למשוך פער גדול יותר).
מה שכדאי לעשות זה להתחיל לנתק את הקשר בין האוכל לשינה ולא לאפשר לה להירדם בזמן האוכל. לאחר הארוחה להכניס למיטה כשהיא ערה
. השלב הבא זה להתחיל ללמד אותה להירדם עצמאית במיטה כשבהתחלה זה עם עזרתך בליטוף עד הירדמות ובהדרגה להפסיק מגע ונוכחות שלך.
ככל שיהיו לה פחות גורמי תלות חיצוניים כך היא תישן טוב יותר.
1. שינוי בהרגלי שינה
18/04/2013 5:25
שלום, יש לי תינוקת בת ארבעה חודשים. בגיל חודשיים כבר סיגלה לעצמה את היכולת לישון לילה שלם רצוף. בגיל שלושה חודשים התחילה להתעורר במהלך הלילה כפעמיים בערך ולאחר כשבועיים חזרה לישון לילה שלם. בשבועיים האחרוניםהיא שוב מתעוררת פעם אחת או פעמיים ואני לא מצליחה להרדים אותה, היא נראית לי רעבה והיא אכן מתנפלת עליי כשאני מניקה אותה והיא אוכלת ארוחה מלאה (לפעמים שתיים), כלומר יונקת במרץ לאורך זמן בלי להירדם. איך אני יכולה לעזור לה לחזור לישון לילה שלם שוב? מאת: אורח/ת
2. הרגלי שינה
20/04/2013 13:34
היהדבר שחשוב להבין זה כיצד היא נרדמת.
לפי מה שאת מתארת נשמע שהיא נעזרת באוכל כדי להירדם או להכינס ל"מוד" של שינה. יכול להיות שלא באמצע הליחה אבל במקומות אחרים היא כן נרדמת באוכל למשל בתחילת הלילה או בשנות היום.
אם זה אכן קורה זו הסיבה שהיא זקוקה יותר ויותר לאוכל בלילה. כיון שאם אין לה כרגע קפיצת גדילה הוא אינה רעבה (בעיקר לאור העובדה שבגיל חודשיים היא יכלה למשוך פער גדול יותר).
מה שכדאי לעשות זה להתחיל לנתק את הקשר בין האוכל לשינה ולא לאפשר לה להירדם בזמן האוכל. לאחר הארוחה להכניס למיטה כשהיא ערה
. השלב הבא זה להתחיל ללמד אותה להירדם עצמאית במיטה כשבהתחלה זה עם עזרתך בליטוף עד הירדמות ובהדרגה להפסיק מגע ונוכחות שלך.
ככל שיהיו לה פחות גורמי תלות חיצוניים כך היא תישן טוב יותר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום