פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0מור
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בבוקר, כנסי אליו כ- 10 דקות לפני שהוא מתעורר והתחילי עם מגע חלש או נדנוד בדיוק כפי שקורה בעגלה או באוטו. המטרה היא להאריך את השינה שלו לפני שהוא מתעורר.
הוא זקוק לכ- 2-3 תנומות במהלך היום כשלפחות 2 מהן בנות שעה לפחות.
בערב, טקס שינה הוא חשוב מאוד אבל צריך לבדוק מתי הוא מתחיל לגלות סמני עייפות ולפי זה לערוך את הטקס ולהרדים אותו. הקפידי שלא תעבור חצי שעה מהרגע בו את רואה סמני עייפות ראשונים ועד שהוא במיטה כבר מוכן לשינה (גם במהלך היום אפשר ורצוי לעשות טקס שינה, אבל שיהיה שונה מהלילה).
הצרחות איתן הוא מתעורר נובעות מהעייפות.
בקבוק אפשר לתת לו אבל נסי לדאוג שלא יירדם בזמן האוכל וכך גם כמות האוכל בלילה תרד.
אם בכל זאת את מסתבכת את מוזמנת לפנות אלינו ולעבור את התהליך עם ליווי יומיומי של יועצת שינה.
בהצלחה!
1. מור
21/04/2013 4:54
היי התינוק שלי בן חצי שנה, שנולד עד גיל חודש בערך היה ישן והכל היה מצויין מאז ועד היום אין לנו יום ולא לילה, ביום ישן לפעמים 20-40 דק שינה, כאשר הוא מתעורר משנתו ביום הוא צורח בכי משווע אני מנסה לטפוח לו קלות על הגב ללחוש לו ולהרגיע אותו אבל כלום לא עוזר ואז אני נאלצת להרים אותו ושמה אותו במזרן פעילות שישחק עד שהוא מתעייף ושוב לוקחת אותו למיטה, אין סיכוי שהוא יירדם לבד, רק בנסיעה או מצבים שמטיילים בעגלה. וכך גם בלילה אני עושה לו טקס שינה מקלחת מלטפת קצת וכו׳ והוא מתחיל להשתולל ולהיות לא רגוע, ואין מצב שהוא מפספס את חלון הזדמנות השינה שלו. לי נראה שהוא פשוט לא אוהב לישון וזה מה שמוביל לחוסר הרדמות ולצרחות ובכי כל שעה בלילה וכאשר הוא מתעורר רבות בלילה אני מביאה לו בקבוק והוא אוכל הכל, יש לציין שצמחה לו שן לפני כשבועיים התחחלה לבצבצ והיא ממש בצד יצאה לו. אנא אנו הורים לעוד ילד ותופעה זו קשה לנו אנחנו לא ישנים מעל שעתיים בלילה ואנחנו חסרי אונים , נשמח לעצה. תודה מאת: אורח/ת
2. היי מור
21/04/2013 8:53
אין תינוק שאינו אוהב לישון. שינה חשובה ונחוצה בדיוק כמו אוכל. ממה שאת מתארת נשמע דווקא שבנך נמצא במעגל של עייפות יתר. עייפות רבה מדי מובילה לקושי בהרדמות ולהרבה יקיצות. לכן, אנחנו לא ממליצים "למשוך" תינוק עייף.בבוקר, כנסי אליו כ- 10 דקות לפני שהוא מתעורר והתחילי עם מגע חלש או נדנוד בדיוק כפי שקורה בעגלה או באוטו. המטרה היא להאריך את השינה שלו לפני שהוא מתעורר.
הוא זקוק לכ- 2-3 תנומות במהלך היום כשלפחות 2 מהן בנות שעה לפחות.
בערב, טקס שינה הוא חשוב מאוד אבל צריך לבדוק מתי הוא מתחיל לגלות סמני עייפות ולפי זה לערוך את הטקס ולהרדים אותו. הקפידי שלא תעבור חצי שעה מהרגע בו את רואה סמני עייפות ראשונים ועד שהוא במיטה כבר מוכן לשינה (גם במהלך היום אפשר ורצוי לעשות טקס שינה, אבל שיהיה שונה מהלילה).
הצרחות איתן הוא מתעורר נובעות מהעייפות.
בקבוק אפשר לתת לו אבל נסי לדאוג שלא יירדם בזמן האוכל וכך גם כמות האוכל בלילה תרד.
אם בכל זאת את מסתבכת את מוזמנת לפנות אלינו ולעבור את התהליך עם ליווי יומיומי של יועצת שינה.
בהצלחה!
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה