פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0ריגרסייה בתהליך
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ככל הנראה באיזה שהוא שלב, לא עברנו בזמן לשלב הבא ומה שקרה זו ריגרסיה גמורה- בשבועיים האחרונים הוא לא בוכה, אלא מיילל. משמיע קולות של תשומת לב, או משהו אחר... אם אנחנו לא ניגשים אליו, בשלב כשלהו זה הופך לבכי ואז כשאנחנו עושים הרם הורד, זה גורם להגברת הבכי בצורה ניכרת. הוא יכול להיות על הידיים שלנו כשלושת רבעי שעה בלי להירגע...
המצב העכשווי שלנו הוא שוב התעוררויות בלתי פוסקות בלילה. אם זה בבכי ואם ביללות. אם מרימים אותו, זה רק מחמיר את המצב ורציתי לשאול אם יש לך עצה בשבילנו...איך ממשיכים מכאן?
תודה וסליחה על האורך........
לפי מה שאת מתארת הרגרסיה נמשכת כבר זמן רב וזה מלמד על כך שלא באמת הגעתם להירדמות עצמאית אלא השארתם תלות ומה שקרה עכשיו זה שהוא פיתח עמידות לאותו גורם ולכן הרגרסיה נמשכת, קשה לי לדעת ממה זה נובע ומה התלות שעדיין נותרה כי אני לא מכירה את התהליך שלכם ואני מניחה שלא עשיתם את התהליך עם אחת היועצות בליווי צמוד. דבר נוסף כתבת שכל התהליך לווה במגע כף יד, אם במהלך כל התקופה השארתם את היד אז זה יכול להסביר למה הגעתם למצב הזה כי אם אתם מכירים את השיטה, מאוד חשוב להתקדם כל הזמן בשלבים כדי לא להתקע ובאמת להגיע למצב של עמידות, אז יכול להיות שהמגע הוא הגורם המפריע כי מגע אמור להיות רק בשלב הראשון וכשיש שיפור חייבים לעבור לשלב הבא של גמילה ממגע. סיבה נוספת שיכולה להיות זה שאולי במהלך הלילה הוא כן היה נרדם עם האוכל ולא באמת נכנס למיטה ונרדם שם אחרי שסיים לאכול.
לסיכום המצב שלכם מלמד על 'עמידות' לאיזשהו גורם תלות וצריך לראות מהו כדי לנטרל אותו,
גנית
1. ריגרסייה בתהליך
26/01/2010 13:45
הי גנית, בני בן שמונה וחצי חודשים. לפני כחודשיים התחלנו בשיטתך ובאמת תוך שבוע וחצי אפשר היה לראות שיפור נפלא. הוא קם באחת וחצי- שתיים לאכול ובחמש. אם היו לו התעוררויות נוספות, הן נסתיימו בהרמה אחת ואז הוא היה נרגע ונרדם. כל התהליך כמובן לווה במגע כף יד.ככל הנראה באיזה שהוא שלב, לא עברנו בזמן לשלב הבא ומה שקרה זו ריגרסיה גמורה- בשבועיים האחרונים הוא לא בוכה, אלא מיילל. משמיע קולות של תשומת לב, או משהו אחר... אם אנחנו לא ניגשים אליו, בשלב כשלהו זה הופך לבכי ואז כשאנחנו עושים הרם הורד, זה גורם להגברת הבכי בצורה ניכרת. הוא יכול להיות על הידיים שלנו כשלושת רבעי שעה בלי להירגע...
המצב העכשווי שלנו הוא שוב התעוררויות בלתי פוסקות בלילה. אם זה בבכי ואם ביללות. אם מרימים אותו, זה רק מחמיר את המצב ורציתי לשאול אם יש לך עצה בשבילנו...איך ממשיכים מכאן?
תודה וסליחה על האורך........
מאת: אורח/ת
2. רגרסיה בתהליך
26/01/2010 16:14
הי,לפי מה שאת מתארת הרגרסיה נמשכת כבר זמן רב וזה מלמד על כך שלא באמת הגעתם להירדמות עצמאית אלא השארתם תלות ומה שקרה עכשיו זה שהוא פיתח עמידות לאותו גורם ולכן הרגרסיה נמשכת, קשה לי לדעת ממה זה נובע ומה התלות שעדיין נותרה כי אני לא מכירה את התהליך שלכם ואני מניחה שלא עשיתם את התהליך עם אחת היועצות בליווי צמוד. דבר נוסף כתבת שכל התהליך לווה במגע כף יד, אם במהלך כל התקופה השארתם את היד אז זה יכול להסביר למה הגעתם למצב הזה כי אם אתם מכירים את השיטה, מאוד חשוב להתקדם כל הזמן בשלבים כדי לא להתקע ובאמת להגיע למצב של עמידות, אז יכול להיות שהמגע הוא הגורם המפריע כי מגע אמור להיות רק בשלב הראשון וכשיש שיפור חייבים לעבור לשלב הבא של גמילה ממגע. סיבה נוספת שיכולה להיות זה שאולי במהלך הלילה הוא כן היה נרדם עם האוכל ולא באמת נכנס למיטה ונרדם שם אחרי שסיים לאכול.
לסיכום המצב שלכם מלמד על 'עמידות' לאיזשהו גורם תלות וצריך לראות מהו כדי לנטרל אותו,
גנית
מאת: גנית פרג
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום