פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת חצי שנה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

חסר לי הרבה מאוד מידע כדי לדעת למה זה קורה כי זה יכול לקרות מהרבה מאוד סיבות.
ככל הנראה יש לזה קשר למה שהיה עד עכשיו בשעה 5 בבוקר. אם היא הייתה מתעוררת בחמש וחוזרת לישון אז היא לא ישנה לילות רצופים ומה שקורה בשעה הזו הוא מידע חשוב.
ככל הנראה בתך זקוקה לאיזו עזרה כדי לחזור לישון ומרגע שיש הרגל כזה כמות היקיצות עולה וזמן היקיצות מתארך בהדרגה. כדי שזה ייפסק עליכם למצוא את הדבר שעוזר לה להירדם- התלות והרגל שהיא זקוקה לו כדי לחזור לישון ולנטרל את זה.
במידה והיא חוזרת לישון בעצמה מבלי כל התערבות שלכם אז אין צורך לגשת אליה וזה ייפסק לבד (אלא אם היא מתחילה לבכות), אם היא בוכה וצריכה את עזרתך שימי לב מה את עושה ושם תמצאי את הסיבה ליקיצה.
1. בת חצי שנה
23/04/2013 21:49
הבת שלי בת חצי שנה,שנימצאת בסדר יום מוגדר,ונירדמת עצמאית בערב בין 19L00-19:30. עד היום ישנה עד השעה חמש לערך וחזרה לישון עד שמונה בבוקר.בשבועיים האחרונים היא מתעוררת לרוב באחת בלילה ומטיחה את הרגליים והידיים במיטה, ובעזרת הרגליים גם את השמיכה.בנוסף היא "מסתובבת" במיטה..הרעש מעיר אותי וגם אותה.עד היום לא קמתי אליה וזה לוקח גם שעה ויותר עד שנירדמת,היום אני ישר קמה מיישרת,מוצץ מכסה ואז נירדמת וגם לא תמיד, וככה כל לילה וכמה פעמים..למה זה קורה?בייחוד שעד היום ישנה רצוף ללא התעוררויות..אודה לתשובה מקצועית איך אני מפסיקה את זה,למה זה קורה ומתי ייפסק.תודה רבה. מאת: אורח/ת
2. בת חצי שנה
24/04/2013 20:40
היי,חסר לי הרבה מאוד מידע כדי לדעת למה זה קורה כי זה יכול לקרות מהרבה מאוד סיבות.
ככל הנראה יש לזה קשר למה שהיה עד עכשיו בשעה 5 בבוקר. אם היא הייתה מתעוררת בחמש וחוזרת לישון אז היא לא ישנה לילות רצופים ומה שקורה בשעה הזו הוא מידע חשוב.
ככל הנראה בתך זקוקה לאיזו עזרה כדי לחזור לישון ומרגע שיש הרגל כזה כמות היקיצות עולה וזמן היקיצות מתארך בהדרגה. כדי שזה ייפסק עליכם למצוא את הדבר שעוזר לה להירדם- התלות והרגל שהיא זקוקה לו כדי לחזור לישון ולנטרל את זה.
במידה והיא חוזרת לישון בעצמה מבלי כל התערבות שלכם אז אין צורך לגשת אליה וזה ייפסק לבד (אלא אם היא מתחילה לבכות), אם היא בוכה וצריכה את עזרתך שימי לב מה את עושה ושם תמצאי את הסיבה ליקיצה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום