רגרסיה בשינה לבן שנה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. רגרסיה בשינה לבן שנה
24/04/2013 10:52
היי לכולם, בני בן שנה, מגיל צעיר נרדם עצמאית וישן טוב בלילה. בגיל חצי שנה חוסר שגרה בתקופת חגים גרם לבעיות בהרדמות, מה שנמשך כחודשיים עד שבגיל שמונה חודשים החלטתי להחזיר אותו להרדם עצמאית. התהליך היה ארוך ממה שציפיתי (כשלושה חודשים) אך לבסוף לשמחתי הגענו למצב שהוא נרדם בעצמו, יודע להחזיר מוצץ לפה כשנופל, ההתעוררויות בלילה פחתו משמעותית והכל טוב ויפה. לפני מספר ימים בני החל לבכות כשאני יוצאת מהחדר ולא מצליח להרדם ללא עזרתי, רוצה על הידיים, בוכה בכי קורע לב. כיוון שהוא אחרי חיסון ומנוזל חשבתי שאולי לא מרגיש טוב. אני מנסה להרגיע במיטה ללא הצלחה. טקס השינה שבעבר ארך כעשר דקות יכול להמשך כמעט שעה. מתעורר בלילה כמעט כל שעה בבכי. כיוון שזה כך כבר כמה ימים אני מותשת ולכן הגעתי למצב שאני מביאה אותו אלינו למיטה. ביום הראשון הוא ישן כל הלילה רצוף ועכשיו הוא מתעורר שוב כמעט כל שעה וכמעט כל הלילה רוצה לינוק... ידוע לי שלהביא אותו למיטה אלינו זה לא פתרון אבל כיוון שרק אני קמה אליו בלילה הייתי חייבת למלא מצבורי שינה... הלכנו לרופא, הוא נבדק והוא בריא ולכן התחלתי לחשוב שאולי מדובר בתופעות של חרדת נטישה. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל עצות כיוון שאיני רוצה לקבע הרגלים רעים אצל מתוק שיודע לישון כל כך טוב ויפה... תודה רבה על העזרה מראש
מאת: אורח/ת
2. רגרסיה בשינה לבן שנה
24/04/2013 20:47
יכולה להיות חרדת נטישה בגיל הזה אבל זה לא מתבטא רק בלילה אלא לאורך כל היום. במידה ואת חווה את זה כל היום שחקו אתו הרבה משחקי "קוקו"/מחבואים כדי לעזור לו להבין שאם אתם הולכים אתם גם חוזרים וכשזה יפחת וייפסק ביום זה ייפסק גם בלילה.
במידה וזה לא פוגש אותך במהלך היום אלא רק בהקשר של שינה סביר להניח שלא מדובר בחרדת נטישה אלא במשהו התנהגותי שקשור להתנגדות לשינה.
מה שאת מתארת מתאים מאוד לילד שיש לו עדיין גורם תלות ושעדין זקוק לכם בהירדמות ולכן זה מחמיר. כאילו משהו בתהליך לא הגיע לסופו. אני מציעה לך לפנות אלינו טלפונית, אז נוכל לקבל תמונה יותר מדוייקת ולהבין למה יש שוב יקיצות.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד