הרדדמות בן שנה ושמונה חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הרדדמות בן שנה ושמונה חודשים
29/04/2013 6:47
שלום,
העברנו לפני שבועיים את בננו בן שנה ושמונה חודשים למיטת מעבר (עקב טיפוס ונפילה ממיטת תינוק, ללא פגע תודה לאל) ומאז המעבר הילד לא מצליח להרדם לפני עשר בלילה . לפני כן הוא היה נרדם עצמאית בשמונה.
בשמונה אנחנו משכיבים אותו לישון לאחר טקס שינה קבוע, הוא מתלהב ושם את ראשו על המיטה לדקה ואז קם ככה כל הזמן ,לפעמים שעה וחצי שעתיים עד שמתעייף , ניסינו להחזיר אותו בסבלנות רבה כל פעם שקם אך זה לא עובד והוא לא מתייאש. ניסינו לשבת לידו גם לא עובד...
למרות שזה רק כשבועיים אנחנו אובדי עצות.. דווקא משום שזהו ילד שלישי ועשינו את כל מה שהצליח עם שני הגדולים.
אנא עזרה ....
מאת: holnderim
2. מיטת מעבר
29/04/2013 11:56
היי,

אל תתייאשו!
התמדה היא שם המשחק. יחד עם זאת, שבועיים ללא שינוי מראים שמשהו לא עובד נכון.
הדרך הנכונה לפעול במצב הזה (בהנחה שאכן אין לו שום גורמי תלות) היא לקחת כמה ימים ולהיות מאוד מאוד עקביים בתגובה שלכם. כשהוא יוצא מהמיטה החזירו אותו למיטה שלו- לא לכעוס עליו ולא לשתף עמו פעולה, אלא ללכת אחריו כשהוא הולך וחוזר למיטה (השתדלו לא להרים אותו על הידיים) אם הוא מצליח לעלות לבד חזרה למיטה אז תנו לו. הימנעו מעוד רווחים מכך שאתם מגיעים אליו (לא עוד חיבוק/נישוק/כיסוי שמיכה/הבאת מוצץ וכו'..) היו מאוד מאוד ענייניים - עמדו בפינת החדר כדי לוודא שהוא אכן חוזר למיטה וצאו מהחדר. אם הוא לא יודע לעלות חזרה לבד אז כמובן עזרו לו ואז צאו. מומלץ שמי שהתחיל להחזיר אותו למיטה יהיה זה שימשיך כל הזמן עד שיירדם (אפשר ורצוי שבכל יום יהיה מישהו אחר אבל שבהרדמה אחת יהיה אחראי הורה אחד לכל אורכה).
הוא ימשיך לצאת החוצה כל הזמן במידה ויהיה "כדאי" לו, לכן, נסו למצוא למה הוא יוצא אליכם ומה הרווח שלו מכל זה ונטרלו את זה.
כשזה יעשה נכון אתם אמורים לראות שיפור לאחר 3-4 לילות.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד