פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3שינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

מה שעשית הוא מאוד נכון וחשוב והמטרה של זה היא להתידד עם המיטה וללמוד להירדם בה ולא על הידיים. יחד עם זאת, זה רק תחילת התהליך וכשזה מתחיל להסתדר צריך להמשיך הלאה ולהגיע למצב האידאלי בו הי87א נרדמת מבלי שתהיו כלל בחדר.
במידה ואכן המשכת והיא היתה נרדמת ללא שום עזרה (לא עם מוזיקה, בקבוק, נוכחות, מגע וכו..) גם לא עד להתנמנמות אז ככל הנראה יש עוד גורם "נסתר" שהיא זקוקה לו ולכן הרגרסיה. כדאי לשים לב מה בדיוק את עושה כשהיא בוכה ומה עוזר לה להתחיל להירדם. שם תמצאי את הסיבה.
במידה ולא המשכת בתהליך אז זה הזמן לעבור לשלב הבא שזה לגמול אותה מהמגע שלכם. כיון שככל הנראה היא התחילה לפתח עמידות למגע שלכם ולכן זה כבר לא משפיע..
1. שינה
01/05/2013 16:03
שלום ביתי בת 6חודשים בגיל3חודשים לא הצליחה להרדם לבד יישמתי את השיטה שאת מציעה (טפיחות שששש במידה ובוכה להרגיע ולהחזיר למיטה ואכן תוך יום וחצי מהפך!נתנו נשיקת לילה טוב והיא היתה נירדמת לבד!כבר חודש הילדה ברגרסייה רק שכעת זה הרבה יותא גרוע אם בעבר נירדמה בידיים כעת גם זה כרוך במלחמה היא כאילו מסרבת לישון כלום לא עוזר לא ידיים ולא מיטה אני מתוסכלת כי אני מודאגת מכך כי אני מבינה צימך ששינה טובה גוררת שימה טובה גם ביום וגם לילה חשוב לי שהיא תידן כי לעיתים זה ניראה כאילו היא במלחמה רוצה אך לא מצליחה כואב לימעליה מה לעשות????? מאת: אורח/ת
2. הרגלי שינה
02/05/2013 12:52
היי,מה שעשית הוא מאוד נכון וחשוב והמטרה של זה היא להתידד עם המיטה וללמוד להירדם בה ולא על הידיים. יחד עם זאת, זה רק תחילת התהליך וכשזה מתחיל להסתדר צריך להמשיך הלאה ולהגיע למצב האידאלי בו הי87א נרדמת מבלי שתהיו כלל בחדר.
במידה ואכן המשכת והיא היתה נרדמת ללא שום עזרה (לא עם מוזיקה, בקבוק, נוכחות, מגע וכו..) גם לא עד להתנמנמות אז ככל הנראה יש עוד גורם "נסתר" שהיא זקוקה לו ולכן הרגרסיה. כדאי לשים לב מה בדיוק את עושה כשהיא בוכה ומה עוזר לה להתחיל להירדם. שם תמצאי את הסיבה.
במידה ולא המשכת בתהליך אז זה הזמן לעבור לשלב הבא שזה לגמול אותה מהמגע שלכם. כיון שככל הנראה היא התחילה לפתח עמידות למגע שלכם ולכן זה כבר לא משפיע..
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום