רגרסיה בשינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. רגרסיה בשינה
02/05/2013 5:30
שלום, יש לי תינוקת בת ארבעה חודשים וחצי. אחרי תקופה ממושכת שהצליחה לישון לילות שלמים, העברנו אותה לפני כשבוע לחדר שלה. מאז השינה שלה השתבשה לחלוטין. היא מתעוררת באופן קבוע באזור השעה 02:00-03:00, ולא מצליחה להירדם בעצמה (חוץ מבהרדמה הראשונה אחרי הטקס שינה שבה כן נרדמת לבד). היא נרדמת רק על הידיים, ומעבר לזה, לא מצליחה להחזיק את השינה ליותר מחצי שעה- שעה ולעיתים לא יותר מכמה דקות בלבד. היא גם לא ממש ישנה במהלך היום... מה לעשות??
מאת: אורח/ת
2. רגרסיה בשינה
02/05/2013 13:11
היי;
אני הייתי מתחילה איתה מההתחלה לימוד הירדמות עצמאית. כיון שאם תחשבי על זה היא רגילה להתעורר ולהיות אתכם כל הזמן. בתחילת הלילה הרבה יותר קל להירדם מבחינה פיזיולוגית (הורמון השינה נמצא בכמות גבוהה הרבה יותר מאשר בשתיים לפנות בוקר). לדעתי כדאי כרגע לשבת לידה בכל יקיצה וללטף אותה עד דתרדם במיטה. אם בוכה להרים ולהרגיע ולהיזיר למיטה. עד שהיא תלמד להירדם שם גם באמצע הלילה וגם בשנות היום ואז בהדרגה להפסיק עם המגע ואחכ עם הנוכחות שלכם. בנוסף, בגלל שאינה ישנה טוב ביום היא עייפה יותר ולכן קשה לה יותר גם בלילה. כדי לצאת ממעגל העייפות שימי לב לסמני העייפות והקדימי לה את שעת השינה בהתאם לזה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד