פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0רגרסיה בשינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני הייתי מתחילה איתה מההתחלה לימוד הירדמות עצמאית. כיון שאם תחשבי על זה היא רגילה להתעורר ולהיות אתכם כל הזמן. בתחילת הלילה הרבה יותר קל להירדם מבחינה פיזיולוגית (הורמון השינה נמצא בכמות גבוהה הרבה יותר מאשר בשתיים לפנות בוקר). לדעתי כדאי כרגע לשבת לידה בכל יקיצה וללטף אותה עד דתרדם במיטה. אם בוכה להרים ולהרגיע ולהיזיר למיטה. עד שהיא תלמד להירדם שם גם באמצע הלילה וגם בשנות היום ואז בהדרגה להפסיק עם המגע ואחכ עם הנוכחות שלכם. בנוסף, בגלל שאינה ישנה טוב ביום היא עייפה יותר ולכן קשה לה יותר גם בלילה. כדי לצאת ממעגל העייפות שימי לב לסמני העייפות והקדימי לה את שעת השינה בהתאם לזה.
1. רגרסיה בשינה
02/05/2013 5:30
שלום, יש לי תינוקת בת ארבעה חודשים וחצי. אחרי תקופה ממושכת שהצליחה לישון לילות שלמים, העברנו אותה לפני כשבוע לחדר שלה. מאז השינה שלה השתבשה לחלוטין. היא מתעוררת באופן קבוע באזור השעה 02:00-03:00, ולא מצליחה להירדם בעצמה (חוץ מבהרדמה הראשונה אחרי הטקס שינה שבה כן נרדמת לבד). היא נרדמת רק על הידיים, ומעבר לזה, לא מצליחה להחזיק את השינה ליותר מחצי שעה- שעה ולעיתים לא יותר מכמה דקות בלבד. היא גם לא ממש ישנה במהלך היום... מה לעשות?? מאת: אורח/ת
2. רגרסיה בשינה
02/05/2013 13:11
היי;אני הייתי מתחילה איתה מההתחלה לימוד הירדמות עצמאית. כיון שאם תחשבי על זה היא רגילה להתעורר ולהיות אתכם כל הזמן. בתחילת הלילה הרבה יותר קל להירדם מבחינה פיזיולוגית (הורמון השינה נמצא בכמות גבוהה הרבה יותר מאשר בשתיים לפנות בוקר). לדעתי כדאי כרגע לשבת לידה בכל יקיצה וללטף אותה עד דתרדם במיטה. אם בוכה להרים ולהרגיע ולהיזיר למיטה. עד שהיא תלמד להירדם שם גם באמצע הלילה וגם בשנות היום ואז בהדרגה להפסיק עם המגע ואחכ עם הנוכחות שלכם. בנוסף, בגלל שאינה ישנה טוב ביום היא עייפה יותר ולכן קשה לה יותר גם בלילה. כדי לצאת ממעגל העייפות שימי לב לסמני העייפות והקדימי לה את שעת השינה בהתאם לזה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום