האם להעיר תינוק לפני שאני הולכת לישון

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. האם להעיר תינוק לפני שאני הולכת לישון
09/05/2013 11:26
שלום רב
יש לי תינוק בן 4 חודשיים שאני עושה טקס שינה לקראת השעה 19:00-20:00שכוללת אמבטיה ובקבוק לרוב הוא נרדם עם בקבוק אבל גם נרדם עצמאית והוא ישן, הבעייה היא שהוא מתעורר מידי לילה בין השעות 1:00-4:00 לאוכל, ניסית לתת לו מספר פעמים מוצץ במקום האוכל אז הוא נרדם לחצי שעה ושוב קם. השאלה היא האם כדאי לתת לו בקבוק ב00:00 ואז הוא הוא לא יקום וישן לילה שלם???
האם יקרה שהוא ישן לילה שלם ללא התעוררות??בבקשה ממש זקוקה לעצה
מאת: אורח/ת
2. אוכל בלילה
10/05/2013 9:17
היי
בגיל 4 חודשים זה עדיין מאוד נורמלי לקום ולאכול בלילה. במיוחד כשמדובר בארוחה אחת ולא יןתר.
סביב גיל 5-6 חודשים טפשר להתחיל לצפות להורדת הארוחה הזו.
לכן כרגע לא הייתי מורידה אותה.
באופן כללי, אני לא ממליצה להעיר תינוק לאוכל אלא רק במקרה שיש הנחייה רפואית כזו.
מה שכן אפשר וכדאי לעשות זה להתחיל להקפיד שלPא ירדם בזמן האוכל. כך הקשר בין האוכל לשינה ינותק וכך הוא יוכל בעצמו להוריד את הארוחה כשכבר לא יהיה רעב.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד